öncelikle merhaba, başımdan geçen bir olayı yazayım..

Normalde istanbul yenibosnada oturuyorum, spyder ımı kadıköyden aldım galeriden sıfır motor, benzini de fulledim, yola çıktım boğaz köprüsünü geçer geçmez motor teklemeye başladı aşşağı yukarı 15 km olmuştu, biraz öyle idare ettikten sonra motor tamamen sustu dedim allah allah benzin full, sıfır motor, bu neden sustu, tekrar çalışmıyor da

Galeriyi aradım hemen, dedim abi 15 km oldu motor çalışmıyor. Onlar beni servise yönlendirdi falan filan derken, daha takometrede 15 yazarken yolda kaldım :D

Ancak aradan 10 gün felan geçti, ben yolda kalmaya devam ederken, servisin yollarını da aşındırdım tabi her gün gidiyodum, sorunun deponun hava kanalından kaynaklandığını bulduk, artık servisteki abilerle yer içer olmuştum

Spyder da depo kapağı anahtarlı olmadığı için depo hava alamıyormuş, bunun için sevgili üreticiler deponun içine giden bir hortum koymuşki depo hava alsın ve benzini aşşağıya salsın.. Benim o hortum tıkalıymış, motor ısınınca sıcaklık yukarı vuruyor benzini şişiriyor ve basınçla aşşağıya inmesini sağlıyor ama rüzgar vurmaya başlayınca depo soğuyor ve benzini kesiyor.

Sonuç olarak 40.km de garanti kapsamıyla benzin depom yenisiyle değişti, sorun çözüldü.

Umarım senin sorunun da çözülür dostum, servis bana milyonda 1 sana denk gelmiş dedi ama 2. sen olabilirsin bilmiyorum