Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

neyyQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ. Can Korucu
    asddas
     DD 250-E6c Daytona
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bana daha önce başımıza gelen gaz pistonu sorunu gibi geldi. karbüratörüne bi baktır derim.

aşağıdaki linkten daha önce açılmış konuyu takip edebilirsin.

http://www.regalraptor.net/forums/sh...?t=7846&page=3
    Konu neyyQ tarafından (12.Nisan.2014 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.

Mustafa Hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa hoca
    öğretmen
     dominar 400
     istanbul
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    15
    onur hallettin mi
    Başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız
    yaprakla yağmurun aşkı meselâ
    kim olsa serpilen coşturuyor bizi
    ...
    Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
    belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
    hepimiz,herbirimiz gizli bir isimle adaşız
    yoksa şimdiye kadar hesapların tutması lâzımdı
    hayatımıza kendi adımızla başlardık

kartezyenx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet
    memur
     sattım
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    regalden önce scooterim vardı scooterda başıma geldi benzeri bi olay
    Konu kartezyenx tarafından (14.Nisan.2014 Saat 10:55 ) değiştirilmiştir.

izzet
    memur
     sattım
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    5-10 liralık bi parça var motosikletin ,bi kaç ucu var o uçlara hortum takılıyo inceden,metal 1 tl kadar belki biraz daha büyük yassı bi parça o parça arızalı olunca tıkalı olunca motor tekler gaz yemez hatta stop bile eder çünkü içinden benzin geçiyo,,tam gaz yüklenince tekleme oluyomu
    Konu kartezyenx tarafından (14.Nisan.2014 Saat 10:55 ) değiştirilmiştir.

izzet
    memur
     sattım
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    benzin musluğumu diyorlar vana mı diyorlar linkteki resme bak buna benzer bişey
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-512.html

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Bana mantıklı geldi.Ana depo benzininin geçtiği kısım hafif tıkalı olabilir?

Onursolak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Onur Solak
    Öğrenci
     Spyder 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Mantıklı , sebep o da olabilir sanırsam ama nedense bu arıza ara ara çıkıyor hep tetikleyen şey ne çözemedik henüz... Ama çözücem sözüm olsun regal ailesine Yurda geçmek zorunda kaldım sınavlar var diye o yüzden benim nazlı kız garajda yatıyor şuan. Döndüğüm ilk gün yokliycam tekrar nabzını nedir durum diye, olmadı servise götürücem tekrar detaylı inceleme için...

Onursolak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Onur Solak
    Öğrenci
     Spyder 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu sorun ilk aldığım günden veri var malesef ara ara çıkıveriyor ve çok can sıkıyor daha yeni makina...Çözersem bidahaki ilk buluşmada regal raptor ailesinin ağzını baklavalarla tatlandırıcam inşallah Ağzımızın tadı kaçmasın

AyhanBağcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayhan Bağcı
    Öğrenci
     Spyder 350
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    öncelikle merhaba, başımdan geçen bir olayı yazayım..

Normalde istanbul yenibosnada oturuyorum, spyder ımı kadıköyden aldım galeriden sıfır motor, benzini de fulledim, yola çıktım boğaz köprüsünü geçer geçmez motor teklemeye başladı aşşağı yukarı 15 km olmuştu, biraz öyle idare ettikten sonra motor tamamen sustu dedim allah allah benzin full, sıfır motor, bu neden sustu, tekrar çalışmıyor da

Galeriyi aradım hemen, dedim abi 15 km oldu motor çalışmıyor. Onlar beni servise yönlendirdi falan filan derken, daha takometrede 15 yazarken yolda kaldım :D

Ancak aradan 10 gün felan geçti, ben yolda kalmaya devam ederken, servisin yollarını da aşındırdım tabi her gün gidiyodum, sorunun deponun hava kanalından kaynaklandığını bulduk, artık servisteki abilerle yer içer olmuştum

Spyder da depo kapağı anahtarlı olmadığı için depo hava alamıyormuş, bunun için sevgili üreticiler deponun içine giden bir hortum koymuşki depo hava alsın ve benzini aşşağıya salsın.. Benim o hortum tıkalıymış, motor ısınınca sıcaklık yukarı vuruyor benzini şişiriyor ve basınçla aşşağıya inmesini sağlıyor ama rüzgar vurmaya başlayınca depo soğuyor ve benzini kesiyor.

Sonuç olarak 40.km de garanti kapsamıyla benzin depom yenisiyle değişti, sorun çözüldü.

Umarım senin sorunun da çözülür dostum, servis bana milyonda 1 sana denk gelmiş dedi ama 2. sen olabilirsin bilmiyorum

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Onursolak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sorun ilk aldığım günden veri var malesef ara ara çıkıveriyor ve çok can sıkıyor daha yeni makina...Çözersem bidahaki ilk buluşmada regal raptor ailesinin ağzını baklavalarla tatlandırıcam inşallah Ağzımızın tadı kaçmasın
    Hocam bitane sonax karbüratör ve enjektör temizleyici alın. dolu depoya şişenin yarısından biraz azını dökün. eğer karbüratörde ve benzin geçen borularda falan pislik tortu falan varsa tertemiz eder. Araştırırsanız kullananların memnun olduğunu görürsünüz. Bunu 500 km de - 750 km de bir yapmak lazım. Bi de böyle deneyin bakalım ne olacak. Malum ustalar baktı bişe bulamadı diyorsunuz. Bir de nereden benzin alıyorsanız bi onu değiştirmeyi deneyin. Bilinmedik yerlerden benzin almayın. Bir arkadaşımın benzin istasyonu vardı. İşin her türlü hilesini ve şerefsizliğini anlatmıştı. Ayrıca rafineriden gelen benzinde aynen hani çay içerken görmüşsünüzdür bardağın dibinde çay yaprakları olur işte onlara benzer küçük maddeler olurmuş doğal olarak. Bunlar benzinliklerdeki o yanına yanaşıp benzin doldurduğumuz sayaçlı tankların dibine çökermiş. Oradaki seviye azaldıkça tabancadan depoya giden benzine de biraz karışırmış. Bu da gerek araçlarda gerek araçlardan daha narin yapılı sistemlerden olan motosikletlerde performans kaybına, sizin dediğiniz gibi istop etmelere titremelere neden oluyor. Bir deneyin derim. Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)