Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Evet birde siteye üye olur olmaz, daha üyelik bilgilerini bile doğru dürüst yazmadan hemen ahkam kesenlere de sinir oluyorum. Ya kardeşim şu il adını Türkiye yerine hangi ildeysen onu yaz sonra da siteyi geçmişden itibaren şöyle bir başlıklara bakarak bir göz gezdirin sonra da yazın çizin. Eve yeni gelen misafir biraz oturmasına kalkmasına dikkar eder.
    Mesaj bir şu şöyle böyle mesaj 2 millete akıl vermeye kalkılıyor. Haydi hayırlısı bu böyle gitmez ve geri geri gitmeye başlarız sonra, benden hatırlatması. Çoğu arkadaşımız bu gibi durumlardan şikayetçi. Yönetim olarak bir önce önlem alınması gerekli diye düşünüyor çoğu arkadaşlar.

Ömer USLUSOY
    Grafik Tasarm
     2 + 2 Teker
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Tartışmayı Yada Birinin Fikrini Kötülemeyi Çok Sevmem Ama Şöyle Bir Olay Anlatayım Çoğu Zaman Hepimiz Yaşamışızdır Tahminimce. Ankara da Yaşıyanlar Bilir Arjantin Caddesini.. Buradaki Cafelerin Önünde Çeşit Çeşit Porsche Ferrari Harley Rs Mares Hepsi Olur Bu Mevsimde.. Yine Böyle Bir Haftasonunda Saygı Değer Bir Harley Davidson Kullanıcısı Yanıma Geldi ve Motorum Hakkında Bilgi Aldı.. Yaşı Benden Baya Yüksekti.. Konuşmamızın Sonu; Bende Oğluma Alıcam Bir Tane Nerden Alabilirim Diye Bitti.. Gerisine Siz Karar Verin.. Önceleri Bende Çok Düşünmüştüm Çin Malı Almadan.. Ama Çok Memnunum.. Bu Fiyata Bu Performans ve Bu Görsellik Başka Hiçbir Motorda Yok Türkiye de Bence..
    Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..

doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaş bizim siteyi diğer abuk subuk , isteyenin istediği gibi konuşup belden aşağı karikatürlerin gönderilebildiği bir site sandı herhalde
    foam party :mrgreen:

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hasan
    SAP ABAP Danışmanı - Freelancer
     RR 250E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Geçmiş olsun arekadaşım ; hatırlarsanız bende motoru aldığımda 2ile 3 arasında boş vites var demiştim ilk günlerde meğerse 3. fides dişlisi (fides daha güzel) kırıkmış benimde. Komple dişli takımı değiştirdim sanki yere atsam parçalanacak gibi meretler.Ama nasıl kırılıdı seninkileranlatırsan bizde dikkat edelim. bide tesadüf 3. fides dişlişiydi benimkide , bu arada mct 250 ile şanzımanımız birebir aynı bunuda bilin . mct250 nin yedek parçası kesin daha ucuzdur.

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Büyük bir ihitimalle Rrları baltalamak için üye olmuş olmalılar
    Ayrı ayrı topikler açıp RR karalayarak kime prim yaptırdıklarını bilmiyorum ama iyi niyetli olmadıklarından eminim vites yazmasını bile bilmeyen gelmiş RR vites dişlisi şöyle yok efendim koruma demiri bilmem bi yerime kacaçaktı gibi topiklerle fitne fesat sokuyorlar
    Egerki RR nda varsa bir problem tek bi topik de veya varolan bir topik de hepsini belirtip yardım istersin öneri istersin öyle Vur - kaç yok senin Bir RR olmadığına başka bir amaçla bu siteye üye olduğuna eminim

polat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Polat OĞUZ
    motosiklet bayii
     DD250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı tt06 Nickli Üyeden Alıntı
    Büyük bir ihitimalle Rr kardeşliğini baltalamak için üye olmuş olmalılar
    Ayrı ayrı topikler açıp RR karalayarak kime prim yaptırdıklarını bilmiyorum ama iyi niyetli olmadıklarından eminim vites yazmasını bile bilmeyen gelmiş RR vites dişlisi şöyle yok efendim koruma demiri bilmem bi yerime kacaçaktı gibi topiklerle fitne fesat sokuyorlar
    Egerki RR nda varsa bir problem tek bi topik de veya varolan bir topik de hepsini belirtip yardım istersin öneri istersin öyle Vur - kaç yok senin Bir RR olmadığına başka bir amaçla bu siteye üye olduğuna eminim
    belliki koruma demiri kaçmışş bir yerlereee

altug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.Altuğ ASARLIOĞLU
    Mühendis
     REGAL RAPTOR
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    DEĞERLİ ARKADAŞLAR ,

BENİM GİBİ HENÜZ MOTORUNU ALAMAMIŞ ARKADAŞLAR BU YAZILANLARDAN MUTLAKA ETKİLENİYORDUR.

AMA YENİ MOTOR ALACAK ARKADAŞLAR ŞUNA DİKKAT ETMELİDİR.

BU MOTOR ÇİN MALIDIR. ÇİN MALI DİYE KÖTÜ DAMGASI YEMEMELİDİR. MOTORUN İYİ VEYA KÖTÜ OLMASI DAHA ÇOK KULLANANIN ONA İLGİSİNE VE SEVGİSİNE BAĞLIDIR.

AYRICA ÖNEMLİ OLAN BİR ÜRÜN ALINDIĞINDA ÜRÜNLE BAŞBAŞA KALMAK DEĞİL SIKINTILARINA ÇÖZÜM BULABİLMENDİR.

VE ŞUNU TEKRAR SÖYLEMEK İSTİYORUM. BENİM MOTOR ALMA İSTEĞİMİN OLUŞMASININ SEBEBİ % 70 BU SİTEDE OKUDUKLARIM VE BU SİTEDEKİ DEĞERLİ ÜYE ARKADAŞLARIMIN BİRBİRLERİNE YAKLAŞIMLARI , İLGİLERİ VE BİRLİK HALİNDE HAREKET ETMELERİ.

BU NEDENLE REGAL RAPTOR HAKKINDA ELEŞTİRİLER VE SIKINTILAR MUTLAKA OLACAKTIR. AMA YENİ MOTOR ALACAK ARKADAŞLARIM BU SİTEDE YAZILANLARIN HEMEN HEMEN HEPSİNİ OKUMALIDIR VE ONA GÖRE KARAR VERMELİDİR.

BELKİ BU YAZDIKLARIMIN YERİ BU TOPİK DEĞİLDİ AMA İÇİMDEN GELENİ SÖYLEDİM. BU GRUPTAN 1-2 KİŞİDEN BAŞKA KİMSEYİ TANIMIYORUM AMA SANKİ HERKESİ UZUN ZAMANDIR TANIYORMUŞUM GİBİ HİSSEDİYORUM. VE YARGISIZ İNFAZ YAPAN ARKADAŞLARIMA KIZIYORUM.

EKONOMİK KOŞULLARA GÖRE SAHİP OLUNABİLECEK EN İYİ VE ÜZERİNDE EN ÇOK OYNANABİLECEK MOTORU ARIYORSANIZ BENCE DOĞRU YERDESİNİZ.

SEVGİYLE KALIN
    GRİ KUZU 06 BA 0660

TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Evet Altuğ haklısın. Doğru söze ne denir.

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    HANİ GELMEDİN AKSU

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    çin malı niye kötü olsun ki...

biz türklerin yaptığı bir yanlışlıkta aldığımız bir ürünün kullanma klavuzunu okumamamız.

ve o ürünü gereği gibi kullanmamamız...

benim motorla aynı zamanda alınan ve aynı modelde olan bir arkadaşım... 17 800km de motoru benim 9700km

bir arka sinyalden başka hiçbirşey değişmedi motorunda. ve ben km de 130 ykr yakarken o 85ykr yakıyor hemde şehir içi

ve de tek çiziği yok

tek farkı kullanma klavuzu her zaman çantasında ben yırtıp atmıştım.

burdan çıkarılacak sonuç: motorların arızalarının büyük bır kısmı bizlerin yanlış ve bilgisiz kullanımımızdan kaynaklanıyor...

HANDO bir örnek verdi....
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)