Ben henüz yaptırmadım ama Siteden Erkan çok çok daha ucuza yaptırdı.Başka bir siteden bir arkadaşta ekteki bilgiyi foruma eklemiş dün itibari ile...
""2003model dragstar custom icin koc allianz dan 350liraya (9 taksit) kasko yaptirmis bulunmaktayim. Calinma veya kaza durumunda maksimum 7000lira odeme yapiyorlar.Tavsiye ederim ihmal etmeyin..""
Birde eviniz motorun bulunduğu yere yakınsa ev tipi bir alarm ayarlayıp motorun bir yerinden 2 damarlı bir kablo geçirerek merkez alarm paneline bağlayabilir, kablo koparıldığı/kesildiği anda evde ve istenirse motorun oralara takılabilinecek bir dış siren ile ortaklığı ayağa kaldırabilirsiniz...Bu işlerden anlayan bir tanıdığınız var ise kolay ve ucuz şekilde halledebilirsiniz..Ana mantık şu basit bir alarm paneli ve bir iç ve gerekirse bir dış siren ediniyorsunuz.Alarm panellerinin pır dedektor,manyetik kontak v.b ekipman bağlanabilecek zone adı verilen kontakları vardır.Bu çıkışlar kullanılarak motor üzerinden doşlaştıracağınız bir kablo,çalınma anında mecburen kesilmesi gerekeceği için alarm çalacak ve hırsız sireni susturmayacaktır..Alarm sistemleri üzerine çalıştım oradan biliyorum..Değişik senaryolar yaratılabilinir..
Aslında yapılabilinecek herşeyi yapmak lazım risk okadar azalsın...

XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)
..Değişik senaryolar yaratılabilinir..