Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Alıntı sertac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgi veren herekese çok teşekkür ederim. kendimi tanıcak olursamda eskişehirde okuyorum istanbulda oturuyorum. endişerimi giderdiniz. içim çok rahatladı.
    Sertaç ; 15 gün sonra Eskişehirdeyim.. Celil Abinin de teşviki ile aklımdaki hayali gerçekleştirdim ve RR 250cc bir spyder ım var.. Şu kadar söyleyebilirim ki ; şu an yaşadığım yer bir tatil bölgesi ve günlük onlarca motor görüyorum,bunların içinde japon malı pek çok chopper da var.. Fakat hiçbiri RR Spyder ım kadar gösterişli,karizmatik ve kullanışlı değil. Daha rodajı bitmemiş olmasına rağmen ve üzerinden neredeyse hiç inmememe rağmen 830 km de diyebilirim ki 3 depo yakıtı bile bitiremedim-ki ne kadar ekonomik olduğunu hesap et- ) Etkilemiş olmak istemem ilk kez motora binecek biri olarak RR en iyi seçim.. Kimbilir belki RR ni alırsın ve Eylülde birlikte Eskişehirde yol yaparız

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sertaç ; 15 gün sonra Eskişehirdeyim.. Celil Abinin de teşviki ile aklımdaki hayali gerçekleştirdim ve RR 250cc bir spyder ım var.. Şu kadar söyleyebilirim ki ; şu an yaşadığım yer bir tatil bölgesi ve günlük onlarca motor görüyorum,bunların içinde japon malı pek çok chopper da var.. Fakat hiçbiri RR Spyder ım kadar gösterişli,karizmatik ve kullanışlı değil. Daha rodajı bitmemiş olmasına rağmen ve üzerinden neredeyse hiç inmememe rağmen 830 km de diyebilirim ki 3 depo yakıtı bile bitiremedim-ki ne kadar ekonomik olduğunu hesap et- ) Etkilemiş olmak istemem ilk kez motora binecek biri olarak RR en iyi seçim.. Kimbilir belki RR ni alırsın ve Eylülde birlikte Eskişehirde yol yaparız
    Siz bide eksozu açtırın ondan sonra bakın millet nasıl bakıyor:mrgreen: Ben daytonayla geziyorum antepte ışıklarda arabaların içinden hayran hayran bakanı mı dersin, abi bu 800 cc mi diye soranı mı dersin bisürü.. Motor işini bilenler makineyi tanıyor ve onlarda sağlam makine iyi makine diyor;)

Kısaca regal raptor iyidir..

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)