bilgi veren herekese çok teşekkür ederim. kendimi tanıcak olursamda eskişehirde okuyorum istanbulda oturuyorum. endişerimi giderdiniz. içim çok rahatladı.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
istanbul
A Rh (+)bilgi veren herekese çok teşekkür ederim. kendimi tanıcak olursamda eskişehirde okuyorum istanbulda oturuyorum. endişerimi giderdiniz. içim çok rahatladı.
RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.Bu forumda dünyanın RR kullanıcısı var ve herkes memnun motorundan.Hele bir de sürüş zevkine bir varabilsen, anlayacaksınki daha önce bindiğin motorlar sanki teneke yığınıymış)))
Sana da şiddetle bir RR tavsiye ederim)))
Ölümle yaşamın tam ortası
yani
SIFIR NOKTASI
yok
istanbul
A Rh (+)ev arkadaşımın dd150e 2 si var ondan gaza geldim birazda. bunda bu kadar keyif alıyosam spyder da havalara uçarım diye düşündüm. alma kararı verdim size danıştım :D
Evet çin malı ama özgün tasarımlı her zaman söylüyorum harley veya japon alacak paran yoksa raptor bir numaradır. İkinci eli canlıdır
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Sertaç ; 15 gün sonra Eskişehirdeyim.. Celil Abinin de teşviki ile aklımdaki hayali gerçekleştirdim ve RR 250cc bir spyder ım var.. Şu kadar söyleyebilirim ki ; şu an yaşadığım yer bir tatil bölgesi ve günlük onlarca motor görüyorum,bunların içinde japon malı pek çok chopper da var.. Fakat hiçbiri RR Spyder ım kadar gösterişli,karizmatik ve kullanışlı değil. Daha rodajı bitmemiş olmasına rağmen ve üzerinden neredeyse hiç inmememe rağmen 830 km de diyebilirim ki 3 depo yakıtı bile bitiremedim-ki ne kadar ekonomik olduğunu hesap et-) Etkilemiş olmak istemem ilk kez motora binecek biri olarak RR en iyi seçim.. Kimbilir belki RR ni alırsın ve Eylülde birlikte Eskişehirde yol yaparız
![]()
Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)Siz bide eksozu açtırın ondan sonra bakın millet nasıl bakıyor:mrgreen: Ben daytonayla geziyorum antepte ışıklarda arabaların içinden hayran hayran bakanı mı dersin, abi bu 800 cc mi diye soranı mı dersin bisürü.. Motor işini bilenler makineyi tanıyor ve onlarda sağlam makine iyi makine diyor;)
Kısaca regal raptor iyidir..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)