Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Gorgonzolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gürkan Topçu
    Bilgi İşlem
     2012 250E 9B KLASİK
     İstanbul- Eyüp (Avrupa yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

İstanbuldan Merhaba

Merhaba abilerim kardeşlerim;

Ben İstanbul dan Gürkan 2 -3 günden den beri forumu takip ediyorum bu gün kendimi tanıtayım dedim :=). Bir üniversitede bilgi işlem olarak çalışıyorum evim Eyüp de ama Alibeyköy e daha yakın iş yerim sarıyer de toplu taşımayla yol ortalama 2 saat sürdüğü için bir motor alayım dedim bazı markaların motorlarına bakarken (alım gücümde sınırlı olduğundan dolayı kalbimde hep bir regal raptor vardı fakat mali durumlar beni kastırır diye düşünmemiştim ki raptorlar cok pahalı olmamasına karşın) eşim bana regal raptor bulup bunu alıp kastırırız hiç olmaz ise adam gibi güzel motora bin dedi hem güvenli bir motora benziyor rahat bir motora benziyor dedi o zaman dedimki bu kızla iyiki evlenmişim . internette araştırma yaparken de sizi buldum yazılarınızı okudum aranızda ki muhabbet çok hoşuma gitti benide işallah bağrınıza basarsınız. :mrgreen:

Evet şu aralar motorum yok ehliyete koşturuyorum ehliyeti alır almaz bi tane 150 lik regal raptor çekicem altıma hayırlısı bakalım :mrgreen:

Hedefim 350cc likler hangisi olduğuna karar vermek için daha cok zamanım var neyseki :=) Mali durumun düzelmesi lazım malum kredi borcu var

herkese selam olsun tekrardan
    Konu Gorgonzolat tarafından (30.June.2014 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)