Merhaba abilerim kardeşlerim;
Ben İstanbul dan Gürkan 2 -3 günden den beri forumu takip ediyorum bu gün kendimi tanıtayım dedim :=). Bir üniversitede bilgi işlem olarak çalışıyorum evim Eyüp de ama Alibeyköy e daha yakın iş yerim sarıyer de toplu taşımayla yol ortalama 2 saat sürdüğü için bir motor alayım dedim bazı markaların motorlarına bakarken (alım gücümde sınırlı olduğundan dolayı kalbimde hep bir regal raptor vardı fakat mali durumlar beni kastırır diye düşünmemiştim ki raptorlar cok pahalı olmamasına karşın) eşim bana regal raptor bulup bunu alıp kastırırız hiç olmaz ise adam gibi güzel motora bin dedi hem güvenli bir motora benziyor rahat bir motora benziyor dedio zaman dedimki bu kızla iyiki evlenmişim
. internette araştırma yaparken de sizi buldum yazılarınızı okudum aranızda ki muhabbet çok hoşuma gitti
benide işallah bağrınıza basarsınız. :mrgreen:
Evet şu aralar motorum yok ehliyete koşturuyorum ehliyeti alır almaz bi tane 150 lik regal raptor çekicem altıma hayırlısı bakalım :mrgreen:
Hedefim 350cc liklerhangisi olduğuna karar vermek için daha cok zamanım var neyseki :=) Mali durumun düzelmesi lazım malum kredi borcu var
herkese selam olsun tekrardan![]()

2012 250E 9B KLASİK
İstanbul- Eyüp (Avrupa yakası)
0 Rh (+)
o zaman dedimki bu kızla iyiki evlenmişim
. internette araştırma yaparken de sizi buldum yazılarınızı okudum aranızda ki muhabbet çok hoşuma gitti
benide işallah bağrınıza basarsınız. :mrgreen: