Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Gorgonzolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gürkan Topçu
    Bilgi İşlem
     2012 250E 9B KLASİK
     İstanbul- Eyüp (Avrupa yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

İstanbuldan Merhaba

Merhaba abilerim kardeşlerim;

Ben İstanbul dan Gürkan 2 -3 günden den beri forumu takip ediyorum bu gün kendimi tanıtayım dedim :=). Bir üniversitede bilgi işlem olarak çalışıyorum evim Eyüp de ama Alibeyköy e daha yakın iş yerim sarıyer de toplu taşımayla yol ortalama 2 saat sürdüğü için bir motor alayım dedim bazı markaların motorlarına bakarken (alım gücümde sınırlı olduğundan dolayı kalbimde hep bir regal raptor vardı fakat mali durumlar beni kastırır diye düşünmemiştim ki raptorlar cok pahalı olmamasına karşın) eşim bana regal raptor bulup bunu alıp kastırırız hiç olmaz ise adam gibi güzel motora bin dedi hem güvenli bir motora benziyor rahat bir motora benziyor dedi o zaman dedimki bu kızla iyiki evlenmişim . internette araştırma yaparken de sizi buldum yazılarınızı okudum aranızda ki muhabbet çok hoşuma gitti benide işallah bağrınıza basarsınız. :mrgreen:

Evet şu aralar motorum yok ehliyete koşturuyorum ehliyeti alır almaz bi tane 150 lik regal raptor çekicem altıma hayırlısı bakalım :mrgreen:

Hedefim 350cc likler hangisi olduğuna karar vermek için daha cok zamanım var neyseki :=) Mali durumun düzelmesi lazım malum kredi borcu var

herkese selam olsun tekrardan
    Konu Gorgonzolat tarafından (30.June.2014 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Merhaba Gürkan aramıza hoş geldin
    Eş durumundan çok şanslıymışsın maşallah
    İşe ehliyeti almakla başlamak en doğru yol sonrasında bütçene gönlüne göre bir makina alır keyfini sürmeye başlarsın Allah kolaylık versin

Gürkan Topçu
    Bilgi İşlem
     2012 250E 9B KLASİK
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Gürkan aramıza hoş geldin
    Eş durumundan çok şanslıymışsın maşallah
    İşe ehliyeti almakla başlamak en doğru yol sonrasında bütçene gönlüne göre bir makina alır keyfini sürmeye başlarsın Allah kolaylık versin
    Evet abi çok eş konusunda şanslıyımdır değmesin valla Mükafat olarak onuda copper cı yapıcam ahahah :=)

Ehliyet almadanda bu işlere girişenlerdemi var :?: olurmu ole ya bişi olur kaza olur başı dertten kurtulmaz insanın.

Bülent Demirgan
    serbest
     Daytona 250cc
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aramıza hoşgeldin

ea a
    ba
     RR
     aasd
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aramıza hoşgeldin ehliyeti almadan dayanamayıp motor alanlardan biri de benim. ehliyete yazılınca içimdeki istek 10katladı dayanamayıp aldım ehliyetsiz olunca öyle aktif kullanamıyoruz malesef calıstıgımdan dolayı haftada birgün o da pazarları motora yatmasın diye 1-2 saat biniyorum mahallemdeki boş arazide zaten haftada bigün izinliyim onuda kendime zaman ayırıyorum ehliyetimi alayım herzaman motora binmeyi tercih etcem kendi motorun olmadan ögrenemiyorsun iyi mi yaptım bilmiyorum,dogru olanıda yapmadım ama pişman değilim sadece bulusmalara katılamıyor olmak koymuyor değil ) 6temmuza kadar sabredelim bakalım inş istediğin motoru alır bian önce mahrum oldugun bu keyfi yaşamanı isterim 2teker candır keyifli forumlar

Alıntı Gorgonzolat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet abi çok eş konusunda şanslıyımdır değmesin valla Mükafat olarak onuda copper cı yapıcam ahahah :=)

Ehliyet almadanda bu işlere girişenlerdemi var :?: olurmu ole ya bişi olur kaza olur başı dertten kurtulmaz insanın.

Glt.Ozt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gültekin Öztürk
    Sağlık
     Regal Raptor DD 250E -10 Spyder
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoşgeldin

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşgeldin Gürkan,
    Eş durumunu okuyunca memnuyetle gülümsedim, yahu 20 yılda ikna edebilmiştim ben eşimi
    Şimdi ise benden çok o motora binmek istiyor

En kısa zamanda seninde bir RR ile eşinle yollarda olman temennilerimle
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

Gürkan Topçu
    Bilgi İşlem
     2012 250E 9B KLASİK
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Teşekkür ederim Abilerim kardeşlerim sizinlede tanışmak çok güzel :=) hoşbuldum.

abi benimkinin içinde varmış ya
    Alıntı Tanju Mayda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin Gürkan,
    Eş durumunu okuyunca memnuyetle gülümsedim, yahu 20 yılda ikna edebilmiştim ben eşimi
    Şimdi ise benden çok o motora binmek istiyor

En kısa zamanda seninde bir RR ile eşinle yollarda olman temennilerimle

Gürkan Topçu
    Bilgi İşlem
     2012 250E 9B KLASİK
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Açıkcası bende güzel bi tane bulursam 2. el falan ole yapmayı planlıyordum çekim evin önüne arada sokak arasında dur kalk debriyaj fren falan düşünüyorum ama fikir aşamasında e bide kısmet olması lazım doğru makinayı bulmak için :mrgreen:

Alıntı ercankarşı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aramıza hoşgeldin ehliyeti almadan dayanamayıp motor alanlardan biri de benim. ehliyete yazılınca içimdeki istek 10katladı dayanamayıp aldım ehliyetsiz olunca öyle aktif kullanamıyoruz malesef calıstıgımdan dolayı haftada birgün o da pazarları motora yatmasın diye 1-2 saat biniyorum mahallemdeki boş arazide zaten haftada bigün izinliyim onuda kendime zaman ayırıyorum ehliyetimi alayım herzaman motora binmeyi tercih etcem kendi motorun olmadan ögrenemiyorsun iyi mi yaptım bilmiyorum,dogru olanıda yapmadım ama pişman değilim sadece bulusmalara katılamıyor olmak koymuyor değil ) 6temmuza kadar sabredelim bakalım inş istediğin motoru alır bian önce mahrum oldugun bu keyfi yaşamanı isterim 2teker candır keyifli forumlar

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Hoşgeldin Gürkan, en kısa sürede gönlünde yatan makineye kavuşman dileğiyle.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)