gel be kardeşimm.... gelde neyle gelirsen gel.. bi kaç günlüğüne kelebek olmuşun çokmu yani... :lol: :lol: :lol: rızam benim.....canım kardeşim...RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)gel be kardeşimm.... gelde neyle gelirsen gel.. bi kaç günlüğüne kelebek olmuşun çokmu yani... :lol: :lol: :lol: rızam benim.....canım kardeşim...RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)evet bunu kullanmak kolay ama nasılmı suda yelkenli tekne kullanma gibi bişey dönüşlerde yatma olayı yok tamamen denge ve hız olayı örnek keskin viraja kesinlikle hızlı değil dengeleme hızıyla girilir gerisi kolay
takımı ise kullanıcının ve ardcının ayak koyma yerleri kalkar sepetin dengeli bağlantı yerleri buralara takılır .bağlantıda motor muhakkak 90 derece bir duruşla bağlantı yapılır .bağlantıdan sonra motor boşa alınır düğz bir arazıde arkadan itilir motor ve sepeti belli bir miktar gidon sağa sola dönmeden motor giderse iki parçanın dengeli bağlantısı yapılır ve yolda hiç bir şekilde sağa sola çekmeden kullanıcının yön tayinine göre gider.
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yok be komtanım dertli bu hani hafta sonları çoluk çoçuk gezeriz hafta arasıda çıkarsak olurmu diye düşünmüştüm ama zor ve zahmetli iş valla hiç üğraşılmaz
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+):evil:![]()
:P
komık gelcek belkım ama sol tarafınada bırtane yapılırsa en az araba kadar guvenılır olur ama ne varkı bızım devlet baba bunu gorup hemen olaya parmagını basar ve vergısını masrafını arttırır yıne zararla otururuz sanırım
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Evet Mehmet beni yine eskilere götürdün benim rahmetli babam sepetliyi memlekette (kayıklı diyorlar) sürekli kullanırdı buna rağmen ölmeden daha bir ay önce takla atmıştı bu sepetli motorla ve köprücük kemiğini kırmıştı onu toprağa verdiğim de köprücük kemiği kırıktı neyse yine hatırlattın bana rahmetliyi.Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Evet arkadaşlar ben bu sepetli motoru uzun süre kullandım gerçekten kullanması çok yorucu ve virajları da bir o kadar tehlikeli sürekli sağa çektiğinden uzun yolda kolları mahvediyor hele birde yük ağırlık yolcun olursa yandın bence kısa mesafe yolculukları için olabilir, benim size başka bir önerim olacak eğer bagaj veya yolcu için düşünülüyorsa motorun arkasına bir romork takılabilir bunun örnekleride var ama ben bulamadım .
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
dd100e
İstanbul
0 Rh (+)ii renç olmuş rr yakışırmı bu o zaman araba al
Regal Raptor - 2005
Erzurum
0 Rh (+)oturanbull;
sepeti kaç tl ye almıştınız.
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)topuz kardes oturanbull bunu internetde bulmuş kendisi yaptırmamış. almanyada bi siede bulmuş:D
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)