beni böyle güzel laflarla caydıramazsınız :P :P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)beni böyle güzel laflarla caydıramazsınız :P :P
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
İstanbuldimi müdür yavv. alıştık nassı olsacarvalho Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
Çanakkalecuma aksamı oradayım canakkaleden oglen vaktı yola cıkıcam guzergah uzerı olan varsa bulusup yola devam edelım
Şimdi cuma akşamı yola çıkan kimler yola çıkıyor ? Biz çarşamba akşamki toplantıda buluşma yerini Cuma akşamı 19:00 19:30 arası kozyatağı carrefourun önünde olarak konuştuk.Başka gelmek isteyenler varsa burada yazarlarsa toplu halde gider keyifli bir sürüş yapar ve cumartesi geleceklerden önce eğlenir onları şezlonglarımızda yayılmış bir şekilde karşılarız. :mrgreen:
Evet kimler Cuma akşamı 19:00 - 19:30 arası buluşma yerine geliyor.
1 - Ozzymania + 1
2 - aidikurt +1
3 -
4 -
regal raptor
İstanbul
0 Rh (+)BEN VE EŞİM PAZAR GÜNÜ KISMETSE ORDAYIZ GORÜŞÜRÜZ ARKADAŞLAR
HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Bizde cumartesi akşam 18:00 da beşiktaş Sait çiftçi polikliniği önü star veriyoruz
1-yenikoylu_ua (+1)
2-sancezz (+1)
3-Burhanusta
4-
5-
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)Evet kimler Cuma akşamı 19:00 - 19:30 arası buluşma yerine geliyor.ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
1 - Ozzymania + 1
2 - aidikurt +1
3 - Cüneyt
4 - UnicornKnight
5 -
6 -
Yeni aşkım; BMW F650 CS...
34 TC 9073
-
İstanbul
A Rh (+)Heeey cuma yolculari, aksam nerde olacaksiniz kim kim gidiyonuz? ben cuma gunu Bursa'da olucam sabahtan, oglenden sonra yalovaya gececem cumadan gidecekler netlesince ben de sizin yaniniza geleyim şşş alper sana diyom ooo sen beni dinlemiyor gibizin kuzum?
Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)ooooo cem nerelerdesin :? ... hayırlı olsun yeni atıncemcem Nickli Üyeden Alıntı
kazasız ,bol km li sürüşler gerçekleştirirsin inşallah,makina değişince mi gelmiyon sen toplantılara .. :? .
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
-
İstanbul
A Rh (+)Yok örtmenim ben bir kac gundur Bursa'da idim o yuzden gelemedim bu haftaki toplantiya, yalniz ben o yeni ati alamadim bir ton aksilik cikti ama olsun sorun degil motor cok, hele festivalde satanlar alanlar olacak bir suru, diyorum ki festivalde ben bi motor begenirim kendime. Bursa Choppers Club'dan Uğur abim sag olsun ayarlicaz bana guzl bi demir at...
Yalniz bu sefer sipidi icin battaniye yorgan felan ayarlayalim derim ben, yahu adam en son hamak sefasinda donarak olecekti :-Diakyurek Nickli Üyeden Alıntı
Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)