Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Ergenekon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Soner
    Gezgin
     Regal Raptor
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen ben motora binmeye başladığımdan beri araba ile trafiğe giremiyorum daral geliyor istanbulda trafikte tek kurtarıcımız motor ayrıca emniyet şeridi olmayan istanbul yollarında barıyer yanındaki beyaz çizgi ile barıyer arasına girmekten başka çaremizde olmuyor :(
    Ama malesef tehlikeli ve yanlış bir hareket ve yetkililere böyle bir taleple gidemeyiz
    Kesinlikle tehlikeli ve kesinlikle tavsiye etmiyorum ama her gün trafikte görüyoruz . Motosiklet kullanıcıların yüzde doksanı bu şekilde tehlikeli hareket ediyor .
    Olması gerekenler yapılmadığı için çözüm ! yolu bu olmuş ve trafikte yazılı olmayan kurallar oluşmuş .

Duyarlı mı denir bilmiyorum ama vatandaşın ilgi ve alaka göstermesi ile motorcular olmayan yolda kendilerine yol buluyor .

bluewine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şahin Meriç
    Raptor Riders Bilgi İşlem Asistanı
     DD150E-2
     İstanbul-Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Ergenekon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle tehlikeli ve kesinlikle tavsiye etmiyorum ama her gün trafikte görüyoruz . Motosiklet kullanıcıların yüzde doksanı bu şekilde tehlikeli hareket ediyor .
    Olması gerekenler yapılmadığı için çözüm ! yolu bu olmuş ve trafikte yazılı olmayan kurallar oluşmuş .

Duyarlı mı denir bilmiyorum ama vatandaşın ilgi ve alaka göstermesi ile motorcular olmayan yolda kendilerine yol buluyor .
    Kısa bir süreliğine de olsa üstünde sürmemiz gerekebiliyor bazen,özellikle trafik sıkışıklığı olan yerlerde sağ taraftan sıyrılıp geçmeye çalıştığımız zamanlarda.Sağından geçeceğim araç uzunsa,yeterli yer yoksa,uzun bir süre beyaz şerit üzerinde sürmem gerekiyorsa kesinlikle girmiyorum.Biraz daha yer açması için öndeki araca kornayla veya selektörle işaret veriyorum.Vermezse de bekliyorum.Zira üzerinde sürmek tehlikeli,tekerler şerit üzerinde durmuyor,ya sağa ya da sola kayıyor.Bu durumda istemeden ya diğer araca ya da bariyerlere yanaşıyoruz,tehlikeli bir durum çok dikkat etmek ve acele etmemek gerekiyor.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)