Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 44 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    sargin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yiğit Sargın
    Öğrenci
     RR DAYTONA 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yazın başıydı ve kasksız evden çıktım..foçaya gidiyordum trafik polisini gördüm döndüm eve kaskımı pantolonumu ceketimi giydim..ve akşam dönerken kaza yaptım..evet bu kadar basit arkadaşlar..bi şans eseri kurtuldum..normalde hiç yapmadığım şeyi yapıp eve döndüm..kaza ne zaman sizi bulur hiç bilemiyorsunuz...200 metre için bile olsa lütfen full face ve güzel bir kask kullanın..
    SÜRMEN İÇİN YAŞAMAN LAZIM..ÖNCE GÜVENLİK..

Uğur CERTEL
    Teknik Servis Müdürü
     DD350E-6 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Nazi kask gerçekten çok tehlikeli. Kullanmayın derim

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Anladığımız kadarıyla nazi kask pişmanlıktır.

Uğur CERTEL
    Teknik Servis Müdürü
     DD350E-6 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Evet kullanmayin derim.

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Verdiği keyif ve soktuğu risk doğru orantılıdır.

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    2015 te gelicek olan duzenlemeler ile nazi kask olarak satılan bu kasklar kullanılamayacak kaskların arkasında yer alan bır motorsıklet ıcındır sertıfıka gerekli bu avrupa ulkelerınde boyle saolsun ab ıle uyum politikaları diyorum.Nazı kask la alakalı dıyecegım tek sey bır sınır anında yere attım ve 33032130 parçaya bolunusunu seyrettım boyle kullanmayı dusunuyorsanız oldukca rahatlatıyor ınsanı 20 lira ya 3232320 parçaya bır seyı bolme hakkı kazanıyorsunuz 20 liraya kafa koruması Olurda bılmeyen bırı google uzerınden bu yazıya gelırse kask almadan once ;
    http://sharp.direct.gov.uk/
    bu adres uzerınden kaskın darbe anında koruma ozellıgınıne kac yıldız verıldıgıne bakabılır.Ben nazı kaskın modelını bulamadım kb :D
    Ha nazı kask alacak varsada bell roque alsında harbıden tarz olsun 20 liralık sefer tasıyla tarz olunmaz.

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı Crime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2015 te gelicek olan duzenlemeler ile nazi kask olarak satılan bu kasklar kullanılamayacak kaskların arkasında yer alan bır motorsıklet ıcındır sertıfıka gerekli bu avrupa ulkelerınde boyle saolsun ab ıle uyum politikaları diyorum.Nazı kask la alakalı dıyecegım tek sey bır sınır anında yere attım ve 33032130 parçaya bolunusunu seyrettım boyle kullanmayı dusunuyorsanız oldukca rahatlatıyor ınsanı 20 lira ya 3232320 parçaya bır seyı bolme hakkı kazanıyorsunuz 20 liraya kafa koruması Olurda bılmeyen bırı google uzerınden bu yazıya gelırse kask almadan once ;
    bu adres uzerınden kaskın darbe anında koruma ozellıgınıne kac yıldız verıldıgıne bakabılır.Ben nazı kaskın modelını bulamadım kb :D
    Ha nazı kask alacak varsada bell roque alsında harbıden tarz olsun 20 liralık sefer tasıyla tarz olunmaz.
    Siteye baktım faydalı bir site paylaşım için teşekkürler

Atilla Harun YILDIRIM
    Ayakkabi
     DD 250E-6C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Crime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Super bir bilgi kardesim eline saglik saol kask alicaklar (yani ben) burdan bakabilirler ne kadar kaliteli olduklarina.. Dusundugum kask bell m1

Volkan Yalın
    Muhasebe/Finans
     RR Spyder 250
     İstanbul-Sultangazi
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı atillaharun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Super bir bilgi kardesim eline saglik saol kask alicaklar (yani ben) burdan bakabilirler ne kadar kaliteli olduklarina.. Dusundugum kask bell m1
    Atilla bende kask alacağım almaya karar verdiğin zaman bilgilendirersen banada fiki olur

Doğan BARLAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğan BARLAK
    Öğrenci
     Honda CBR 250 R 2016
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Şuan bende malesef nazi kask kullanıyorum en kısa sürede değiştiricem inşallah kaza bela görmeden değiştirmiş olurum

Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)