Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı CrimsonLove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah razı olsun benimde en büyük emelim kazasız belasız dikkatli güvenli ve keyifli sürüşler yapmak...

redline'den aldım, dün aldım elimde hiç bir belge veya kullanma klavuzu verilmedi ki alet kutusunun varlığından bile haberdar değildim,

Siz'de oradanmı aldınız?

Herhalde ağızımla isteyince 0 makinenin belgelerini klavuzlarını vermemezlik yapmazlar.
    Ben oradan almadım. 2. el aldım makinayı. Ama Redline'a sıfır makinalara bakmaya gittim benim makinayı almadan. Ve o gün sıfır da alabilirim diye iyice gaza gelmiştim, bir şekilde maddi şartları ayarlayacaktım. Ama Redline'daki abilerin umursamazlıkları, esnaflık bilmemezlikleri beni caydırdı. Bir anlamda beni borçlanmaktan kurtardılar. :mrgreen: Bundan sonra da ne alışveriş için ne de tamir bakım için kapısından gireceğimi sanmıyorum.

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Mehmet, yeni makinen hayırlı olsun. Kazasız belasız, güzel deneyimli sürüşler diliyorum.

Belgeleri ve klavuzu almak için Redline'a kesinlikle uğra ve söyle. Tüm her şeyi vermek zorundalar. Sırt çantası götürürsen onun içine koyarsın.

Branda şart diyorum ben. Karda, yağmurda, doluda bugüne kadar çok işime yaradı. Aklında olsun bizim motorlara XXL beden branda oluyor.

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salih Özler
    Serbest
     Harley Davidson XL883L Superlow
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    24
    Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan.
    Güvenlik için:
    En büyük boy branda + disk kilidi (ön tekerleğe takılırsa, ağırlık merkezi önde çünkü)+ halat tipi kilit.
    Temizlik için:
    Krom parlatıcı-koruyucu (sık kullanmıyorum, ince pas lekeleri için ve yağmurlardan sonra belki ayda 1, içinde asit var) Teflon içerikli cila (ısındıktan sonra etkisi azalsa da) krom üzerindeki lekeleri temizleyip, mükemmel parlatıyor ! Motor bloğunun siyah kısımları için ayakkabı temizleme süngeri.
    500 km de bir zinciri-kirliyse temzileyip-yağlamakta fayda var. (500 bakımda ustaya hatırlatırsan)
    Yanlız motoru dışarıda saklayacaksan kader arkadaşıyız demektir, ara sıra dertleşiriz seninle. Tekrar hayırlı olsun.

CrimsonLove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emrehan hatırlattığın iyi oldu alet kutusu var sağ nikalaj yan kapagın arkasında üzerinde yatay kabartma çizgiler olan üzerinde anahtar deliği var direksiyon kilitinin anahtarını oraya tak yarım tur çevir açılır kendine çek kapak komple çıkar ( tekrar kaparken yerine iyi oturttur zor oturur oturmazsa düşer ) içindede anahtar seti ve şarz aleti (şarz aleti hepsinde yok ) olması lazım

nikalaj'ın metalimsi bir yüzey olduğun tahmin etmemle beraber henüz ne olduğunu bilmiyorum desem yalan olmaz [smilie=greencolorz: bu gün uğradığımda hepsini sorucam satan adamlara, sağolasın celil başkan

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben oradan almadım. 2. el aldım makinayı. Ama Redline'a sıfır makinalara bakmaya gittim benim makinayı almadan. Ve o gün sıfır da alabilirim diye iyice gaza gelmiştim, bir şekilde maddi şartları ayarlayacaktım. Ama Redline'daki abilerin umursamazlıkları, esnaflık bilmemezlikleri beni caydırdı. Bir anlamda beni borçlanmaktan kurtardılar. :mrgreen: Bundan sonra da ne alışveriş için ne de tamir bakım için kapısından gireceğimi sanmıyorum.
    bende borçlanarak aldım, zorlandımda, aileye kabul ettirmekte zor oluyor 20 yaşında olunca, bi tanıdğım vasıtasıyla gittim ama dost kazığı gibi geldi herneyse sağlık olsun aldık artık, tamir için bakım için gidebileceğimiz bizi kazıklamayacak güvenebileceğimiz ustalar varmı ankarada abicim?

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet, yeni makinen hayırlı olsun. Kazasız belasız, güzel deneyimli sürüşler diliyorum.

Belgeleri ve klavuzu almak için Redline'a kesinlikle uğra ve söyle. Tüm her şeyi vermek zorundalar. Sırt çantası götürürsen onun içine koyarsın.

Branda şart diyorum ben. Karda, yağmurda, doluda bugüne kadar çok işime yaradı. Aklında olsun bizim motorlara XXL beden branda oluyor.
    teşekkür ederim umut güzel dileklerin için,

bugün uğrayacağım sırt çantasıda götüreyim sağolasın (:

nerden ne kadar almıştın acaba brandanı :=)

birde atakuleye yakın biryerde oturuyorum, 2 sokak aşağımda spider kullanan bir genç arkadaş daha var, o senmisin diye şüphelerim var?

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan.
    Güvenlik için:
    En büyük boy branda + disk kilidi (ön tekerleğe takılırsa, ağırlık merkezi önde çünkü)+ halat tipi kilit.
    Temizlik için:
    Krom parlatıcı-koruyucu (sık kullanmıyorum, ince pas lekeleri için ve yağmurlardan sonra belki ayda 1, içinde asit var) Teflon içerikli cila (ısındıktan sonra etkisi azalsa da) krom üzerindeki lekeleri temizleyip, mükemmel parlatıyor ! Motor bloğunun siyah kısımları için ayakkabı temizleme süngeri.
    500 km de bir zinciri-kirliyse temzileyip-yağlamakta fayda var. (500 bakımda ustaya hatırlatırsan)
    Yanlız motoru dışarıda saklayacaksan kader arkadaşıyız demektir, ara sıra dertleşiriz seninle. Tekrar hayırlı olsun.
    ))))

bütün yazdıklarını en kısa zamanda temin etmeye çalışcağım,
    ne yazıkki dışarda muhafaza etmek zorundayım, ne kadar acı da olsa yanlız olmadığımı bilmek güzel [smilie=greencolorz:

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CrimsonLove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim umut güzel dileklerin için,

bugün uğrayacağım sırt çantasıda götüreyim sağolasın (:

nerden ne kadar almıştın acaba brandanı :=)

birde atakuleye yakın biryerde oturuyorum, 2 sokak aşağımda spider kullanan bir genç arkadaş daha var, o senmisin diye şüphelerim var?
    Benim branda bu;
    http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-...i_45519.html#0

Eğer gördüğünde deri heybe çantaları varsa beni görmüş olma olasılığın yüksek. Bu arada abim de Çankaya'da çalışıyor. Onu da görmüş olabilirsin, bilemiyorum. Havalar düzelirse şayet, buluşalım ya da RR Ankara ekibiyle buluşmalar ayarlanır. O buluşmalara bekleriz. Tanışma fırsatımız olur. Mehmet, ehliyet aldın mı bu arada?

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim branda bu;
    http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-...i_45519.html#0

Eğer gördüğünde deri heybe çantaları varsa beni görmüş olma olasılığın yüksek. Bu arada abim de Çankaya'da çalışıyor. Onu da görmüş olabilirsin, bilemiyorum. Havalar düzelirse şayet, buluşalım ya da RR Ankara ekibiyle buluşmalar ayarlanır. O buluşmalara bekleriz. Tanışma fırsatımız olur. Mehmet, ehliyet aldın mı bu arada?
    link için teşekkür ederim,

Yok ya heybeleri yoktu ateş temalı depolu spyderi var arkadaşın hep burda park ederken görüyorum onu,

buluşalım tabi, dün gece şakır şakır yağmur yağdı brandada yok motorun ilk günü sırılsıklam oldu nasıl üzüldüm anlatamam :( buluşmalara katılmayı bende cok isterim, birbirimizden öğreneceğimiz çok şey olduğu gibi edinebileceğimiz dostuklarda var,

umut ehliyetimi 17 yaşındayken aldım B'den önce yaklaşık 3.5 yıl oldu..

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İndirime girmiş, hem yakın sana hem de iş görür;

http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...A-pmu1020.html

Branda şart, biliyorsun Pazartesi günü 15dkkadan fazla dolu yağdı. Brandası olmazsa çok fazla zarar görür, üzülürsün. Daha gıcır gıcır aletler.

Gördüğün o zaman benim makine değil. Başka bir arkadaştır. Ooo tamam ehliyeti almışsın, bir sıkıntımız yok, havalar iyi olduğunda haberleşelim. Toplu sürüş ayrı bir zevkli.

Salih abinin dediği gibi krom parlatıcılar çok iyi oluyor. İyi bakmak lazım bu aletlere. :mrgreen: Disk kilidi de işini görecektir, ben de kullanıyorum.

Emrehan söylemiş, Redline için titizlikle üstlerine düş.
    Konu Umut can tarafından (30.May.2012 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)