Cevdet geçmiş olsun :(
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
İSTANBUL
A Rh (+)Cevdet geçmiş olsun :(
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)benim kazada adam haklı olduğu için ve ben haksız olduğum için! (Ne alakaysa), öyle bi durum olmadı bilmiyorum o muhabbeti. ama bildiğim kadarıyla ya motor için eksper geliyo adamın sigortasından, ya da motorunun servis masraf faturası adamın sigortasına veriliyo, o karşılıyo. onun gibi bişeyben önüme atlayan adama çarpmadığım için haksız çıktım, o yüzden tam bilmiyorum o mevzuyu [smilie=greencolorz:
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)emre allah kaza bela vermesin ama olunca zabıt tutulmuşunu anlatayaım
kaza yerinde önce 2 kopya bir sana bir karşı taraf için zabıt tutuluyor telefonların yazılması unutulmuyor ve araçların plakaları görülecek şekilde resimleri çekiliyor iki tarafta birbirine ehliyet ruhsat trafik siğortasının kopyalarını veriyor makinayıda servise çekip haklıysan karşı tarafın siğortasını arayıp kaza bildirimi yapıp servisin adresini telefonunu veriyor exper istiyorsun exper servisle bağlantıya geçip servise makinayı kontrole ve masraf listesi ve pazarlık yapmaya gidiyor ve dosya açıyor nosunu veriyor exper ödeme onayı verdikten (sonra her işlemi bu no ile yürüyorsun ) onayladıgı parçaları servis değişiyor yapılmış bitmiş haliyle resimlerini çekip expere gönderiyorsun servis senden parasını alıyor sonra sen siğortadan parayı almaya çalışıyorsun :mrgreen:
zor oldu be anlatabilmişimdir işallah![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)