Olm bu muhabbet iyi gelmedi bize. ben de bu akşam atlattım bişeyler.. :?
Geniş ve hızlı bir virajda sağına soluna bakmadan bi araç atladı yola. Ben de yatmış dönüyorum kontrada. İrkildim birden, kontradan bi kalktım baktım adama doğru gidiyorum. Ön freni de sıkamıyorum virajdayım. Arkayı pompala pompala derken baktım lastik kitledi, arka yan verdi. bi 10 metre drift yaptım yatırdım yatırcam. Nereden nasıl tecrübe edindiysem onu nasıl topladıysam topladım. Neremden ter attım belli değil. Bir yatsaydım veya adama çarpsaydım bu sefer din iman dinlemezdim yaka paça dalardım o adama. Geçenkinden hıncım var zaten. baktım yaşlı adam. kafa salladım yapma böyle şeyler diye. o da korkmuş bana bakıyo. Zaten drift te tam adamın kapısının önünde bitti orda çakılı kaldım.
İlanı da vermişim zaten, mundar edecekti motoru. Bu sefer feriştahı gelse alamazdı adamı elimden.
Ama iyi yanladım yaa arada bi denemek lazım eğlenceli oluyo. Abartısız 10 metre yan yan gittim ya
Neyse, konunun kapanmasını talep edicem :? iyi gelmedi bu konu bize yahu :?::? Son durak gibi olduk, sıra kimde diyesim geldi Allah korusun.. :?

Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)
:? Son durak gibi olduk, sıra kimde diyesim geldi Allah korusun.. :?