Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 345
Toplam 50 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı CrimsonLove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok sağolasın cevo, tutanak fln bugün işlerin çoğunu hallettik, sağ ayakçık sayesinde ne depoya ne motora hatta egsoza bile zarar gelmemiş, ayak pedi vidadan çıkmış sadece fren pedalı kırık çok şükür ucuz atlattık Allah kimsenin başına vermesin..
    Kardeşim sağ ayaklık çelik olan mıydı? :mrgreen:

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Arkadaşlar aman dikkat. Hakikaten bir uğursuzluk var. Nazar değiyor sanki.
    Kaza atlatan herkese geçmiş olsun diyorum.
    Ben de bu akşam ufak bir korku yaşadım. Kazaya pek yaklaşmadım aslında ama yine de korktum.
    Kırmızı ışığı görmedim! Hatta orda trafik ışığı olduğunu görmedim... Sürat 60 falandı, altından geçerken gördüm kırmızıyı, önüme baktım kavşak, sağdaki arabalar hareket ediyor. Asıldım frene, kaydım. Allah'tan dümdüz gidiyordum da dümdüz kaydım ve kavşağa dalmadan durabildim. Nasıl bir kafaysa ilk iş sağda solda mobese var mı diye kontrol ettim. :mrgreen:
    Bir husus daha : Diğer şehirlerde de durum aynı mı bilmiyorum ama Ankara tayfasına özel uyarım; yol kenarlarındaki çim sulamalarına çok dikkat edin. İster fıskiye olsun ister işçi suluyor olsun; düz yolda ya da viraj içlerinde olsun, o sular mutlaka motoru kaydıracak kadar yolu ıslatıyor. Ne eksik ne fazla; tam motoru kaydıracak kadar. Trafikte ha deyince de etrafından dolaşılmıyor, arkadan geleni var karşıdan geleni var...
    Dolayısıyla uyanık olun; özellikle ıslak bölgeleri mümkün olduğu kadar erken görün ki kaçabilesiniz.
    Konu Emrehan tarafından (14.September.2012 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.

CrimsonLove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim sağ ayaklık çelik olan mıydı? :mrgreen:
    bizim umut abinin yaptığında tık yok, fren pedalı kırıldı kaynatttık yarın detaylı anlatırım biliyosun zaten

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim git bir garibani sevindir.Su satma evresinde kaza yapsaydin yazik olurdu.Konuda bir abdestsiZ yorum yapan var aman beyler dikkat sonra ucu bize dokunuyor :lol:
    Topluca bi hamama giderim müvekkil Olm her fırsatta sevindiriyorum hatta bazen abartıp mutluluğa boğuyorum Zaten o sayede yatırmadım heralde onca driftten sonra.

Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar aman dikkat. Hakikaten bir uğursuzluk var. Nazar değiyor sanki.
    Kaza atlatan herkese geçmiş olsun diyorum.
    Ben de bu akşam ufak bir korku yaşadım. Kazaya pek yaklaşmadım aslında ama yine de korktum.
    Kırmızı ışığı görmedim! Hatta orda trafik ışığı olduğunu görmedim... Sürat 60 falandı, altından geçerken gördüm kırmızıyı, önüme baktım kavşak, sağdaki arabalar hareket ediyor. Asıldım frene, kaydım. Allah'tan dümdüz gidiyordum da dümdüz kaydım ve kavşağa dalmadan durabildim. Nasıl bir kafaysa ilk iş sağda solda mobese var mı diye kontrol ettim. :mrgreen:
    Bir husus daha : Diğer şehirlerde de durum aynı mı bilmiyorum ama Ankara tayfasına özel uyarım; yol kenarlarındaki çim sulamalarına çok dikkat edin. İster fıskiye olsun ister işçi suluyor olsun; düz yolda ya da viraj içlerinde olsun, o sular mutlaka motoru kaydıracak kadar yolu ıslatıyor. Ne eksik ne fazla; tam motoru kaydıracak kadar. Trafikte ha deyince de etrafından dolaşılmıyor, arkadan geleni var karşıdan geleni var...
    Dolayısıyla uyanık olun; özellikle ıslak bölgeleri mümkün olduğu kadar erken görün ki kaçabilesiniz.
    Hacım sanırım heryerde var o illet. özellikle gece 11'de falan başlıyolar sabaha kadar... çok büyük sıkıntı yaratıyolar ya.. [smilie=greencolorz:
    "CaRPe DieM"

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Arkadaşlar Tekrar hepinize çök GEÇMİŞ olsun :(
    gerçektende değiyor galiba bu nedir böyle kurşunmu döktürsek nee :mrgreen:

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Tekrar hepinize çök GEÇMİŞ olsun :(
    gerçektende değiyor galiba bu nedir böyle kurşunmu döktürsek nee :mrgreen:
    Celil abi sen kurşun döktüreyim derken abartırsın top döktürürsün mazallah
    "CaRPe DieM"

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil abi sen kurşun döktüreyim derken abartırsın top döktürürsün mazallah
    Bu kadar büyük bir forumuda anca top keser zaten :mrgreen:

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Geçmiş olsun arkadaşlar, Allah' tan kimsede bir şey yok. Bende buraya yazmadım ama geçen Barbaros Bulvarı' nda ATV' nin önünden dönmek için kırmızı ışığa yanaşırken amcanın biri gelip arkadan dokundu, bende çok ufak bir hızda hareket halinde olduğum için motorun devrilmesine yetti. Ben yuvarlandıktan sonra yerdeykende yanımdan araba geçti. O korkuttu valla ne yalan söyliyeyim, 10 cm daha sağa devrilmiş olsam ezerdi adam beni Allah korusun.

Ramazan ayı olduğu için sinirlerimize daha fazla hakim olmalıyız diye düşünerek sorunsuz bir şekilde olayı atlatmaya çalışırken adam korkulu bir şekilde inip sen nasıl geçiyorsun buraya, içkilimisin diyince biraz kontrolü kaybettim Biraz sesim yükselince o da toparladı özür diledi sağolsun, sinirler yatıştı

Çok şükür bende de motordada hiç bir şey yok. Olay çok ufak bir hızda olduğu için çok şükür çizik bile olmadı ikimizde de ama bana bir korku yerleşti. Önceden arabanın bana vuracağını çok aklıma getirmiyordum ve dolayısıyla daha cesur kullanıyordum ama şimdi arkama bir araba yanaşınca git falan diye el işareti yapıyorum :mrgreen: Cesaretimi kırdılar anlayacağınız

Dediğiniz gibi topluca bir hamam fikri fena gelmedi bana :mrgreen: Allah daha beterlerinden bizi korusun.
    Konu Emre tarafından (14.September.2012 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun arkadaşlar, Allah' tan kimsede bir şey yok. Bende buraya yazmadım ama geçen Barbaros Bulvarı' nda ATV' nin önünden dönmek için kırmızı ışığa yanaşırken amcanın biri gelip arkadan dokundu bende çok ufak bir hızda hareket halinde olduğum için motorun devrilmesine yetti. Ben yuvarlandıktan sonra yerdeykende yanımdan araba geçti. O korkuttu valla ne yalan söyliyeyim, 10 cm daha sağa devrilmiş olsam ezerdi adam beni Allah korusun.

Çok şükür bende de motordada hiç bir şey yok. Olay çok ufak bir hızda olduğu için çok şükür çizik bile olmadı ikimizde de ama bana bir korku yerleşti. Önceden arabanın bana vuracağını çok aklıma getirmiyordum ve dolayısıyla daha cesur kullanıyordum ama şimdi arkama bir araba yanaşınca git falan diye el işareti yapıyorum :mrgreen: Cesaretimi kırdılar anlayacağınız

Dediğiniz gibi topluca bir hamam fikri fena gelmedi bana :mrgreen: Allah daha beterlerinden bizi korusun.
    geçmiş olsun emre gerçektende allah korumuş bu gibi durumlar insanın ister istemez cesareti kırılıyor ama sonrasında zayıflayan dikkat ve tebrirli sürüşümüz artıyor bir süre sonrada eski halimize dönüyoruz :D

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun emre gerçektende allah korumuş bu gibi durumlar insanın ister istemez cesareti kırılıyor ama sonrasında zayıflayan dikkat ve tebrirli sürüşümüz artıyor bir süre sonrada eski halimize dönüyoruz :D
    Evet abi ama bu sefer fazla yerleşti bu korku bana galiba. Baksana 2000 km Ege turu yaptım hala tedirginlik devam ediyor

Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 345

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)