Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 338 Toplam 7797 Sayfadan BirinciBirinci ... 2382883283363373383393403483884388381338 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77961 adet sonuctan sayfa basi 3,371 ile 3,380 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rejim rejim nereye kadar abi atın ölümü arpadan yaa.. Ben de yiyorum yiyeceğim valla.. Sporumu da yapıyorum her bulduğumu da yiyorum.. çocuk da yaparım kariyer de günaydın...
    Bakın bana sıkıntı varmı.10 numara yemek yerim.hiç te dert etmem.Bilen biliyor:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,177
    Beğenilmiş
    6,829
    Alıntı dreamrocker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de yiyorum hacılar. sabah 6 yumurta (1 inin tamamı, diğerlerinin sadece beyazı) 1 dilim kepek ekmeği. Peynir, süt. Sonra saat 11'de şekersiz kahve (kafein). arkasından Animal Cut (supplement), 12:30 tavuk göğüs ya da kanat, yağsız pilav. saat 2 de Animal PAG (supplement). Saat 4'te boş limonlu salata. Saat 6'da 50gr protein tozu-süt. Saat 7'de 2. paket Animal CUT (supplement). Arkasından L-Carnitine Supplement. Saat 8 de antreman.10:30 çıkış. 11:00 'da yağsız tuzsuz karabiberli tavuk göğüs. -Nargile-:mrgreen: Uyumadan önce 30 Gr Protein-süt. Uyku.
    Bu arada bunları denemeye kalkmayın, 4 sene yakın dövüş, 3 sene bodybuilding geçmişim var, normal yaşayan bir insana çok ağır gelir beslenme
    Onur kimse senin gibi hergün vücut geliştirme sporu yapıp minik kaslar yapmıyor
    biz almayalım sonumuz olur valla :mrgreen:

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Ben de yiyorum hacılar. sabah 6 yumurta (1 inin tamamı, diğerlerinin sadece beyazı) 1 dilim kepek ekmeği. Peynir, süt. Sonra saat 11'de şekersiz kahve (kafein). arkasından Animal Cut (supplement), 12:30 tavuk göğüs ya da kanat, yağsız pilav. saat 2 de Animal PAG (supplement). Saat 4'te boş limonlu salata. Saat 6'da 50gr protein tozu-süt. Saat 7'de 2. paket Animal CUT (supplement). Arkasından L-Carnitine Supplement. Saat 8 de antreman.10:30 çıkış. 11:00 'da yağsız tuzsuz karabiberli tavuk göğüs. -Nargile-:mrgreen: Uyumadan önce 30 Gr Protein-süt. Uyku.
    Bu arada bunları denemeye kalkmayın, 4 sene yakın dövüş, 3 sene bodybuilding geçmişim var, normal yaşayan bir insana çok ağır gelir beslenme
    Onur yarışmaya falan mı katılıcan? Definisyon diyeti mi yapıyon naapıyon? :mrgreen:

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    minik kaslar
    sesli güldüm..
    "CaRPe DieM"

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    bünye meselesi :D bir zamanlar sabhları 6 boyoz 2 yumurta 2 peynir duble çay yer içerdim ama o zamanlar eritiyormuşuz ki şimdi bi tane boyoz görünce midem kalkıyor :D

bilmeyenler için Boyoz:

Boyoz 1492'de Türkiye'ye yerleşen Sefardi ler tarafından Anadolu ve özellikle İzmir mutfağına katılmış, İzmir damak tadı ile özdeşleşmiş, mayasız bir hamur işidir. Birçok mutfakta çörek, börek benzeri unlu mamüllerin Sefarad kültürüne özgü bir uygulamasıdır.

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,177
    Beğenilmiş
    6,829
    bir zamanlar masaya oturup 1 tam ekmeği dürümler afiyetle yerdim kilo milo olmazdı senelerdir kahvaltı hariç ekmek yemiyorum yinede kilo alıyorum neden dersiniz ben anlayamadım:mrgreen: ama cevap verirken dikkat edin alehinize kullanabilirim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    cevap vermiyorum :D:D:D:D:D

HER YERE GİDİLİR !!!

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir zamanlar masaya oturup 1 tam ekmeği dürümler afiyetle yerdim kilo milo olmazdı senelerdir kahvaltı hariç ekmek yemiyorum yinede kilo alıyorum neden dersiniz ben anlayamadım:mrgreen: ama cevap verirken dikkat edin alehinize kullanabilirim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    Bünye meselesi :mrgreen: diycem politik olcak. Vurdun mu vuracan aga sen dur daha o göbek ne yağ yapacak belli değil, dede oldun dedee hey gidi hey (oh be rahatladım )
    "CaRPe DieM"

DR.ALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    azminiz için tebrikler..evli misiniz bilmiyorum..ancak tıp açısından şunu söyleyebilirim:aldığınızve epeyce para verdiğiniz vitamin+mineral+aminoasit paketi, sandığınız kadar etkili bir sistem değildir..frank mcgrath reklamlarına bence pek önem vermeyin..zira kasları beslicem diye k.ciğer,böbrek ve kalbinizi yoruyorsunuz..tabi cihan gibi atın ölümü arpadan diyosanız bi lafım olamaz..naçizane tavsiyedir benimki..

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    abi düzenli spor ( açma germe mekik vs ) ve düzenli mide küçültme çalışması ama en başında doğru nefes alıp verme çalışması

HER YERE GİDİLİR !!!

Sayfa 338 Toplam 7797 Sayfadan BirinciBirinci ... 2382883283363373383393403483884388381338 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 179 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 179 misafir)

Bu Konu için Etiketler