| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)bünye meselesi :D bir zamanlar sabhları 6 boyoz 2 yumurta 2 peynir duble çay yer içerdim ama o zamanlar eritiyormuşuz ki şimdi bi tane boyoz görünce midem kalkıyor :D
bilmeyenler için Boyoz:
Boyoz 1492'de Türkiye'ye yerleşen Sefardi ler tarafından Anadolu ve özellikle İzmir mutfağına katılmış, İzmir damak tadı ile özdeşleşmiş, mayasız bir hamur işidir. Birçok mutfakta çörek, börek benzeri unlu mamüllerin Sefarad kültürüne özgü bir uygulamasıdır.
![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)bir zamanlar masaya oturup 1 tam ekmeği dürümler afiyetle yerdim kilo milo olmazdı senelerdir kahvaltı hariç ekmek yemiyorum yinede kilo alıyorum neden dersiniz ben anlayamadım:mrgreen: ama cevap verirken dikkat edin alehinize kullanabilirim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)azminiz için tebrikler..evli misiniz bilmiyorum..ancak tıp açısından şunu söyleyebilirim:aldığınızve epeyce para verdiğiniz vitamin+mineral+aminoasit paketi, sandığınız kadar etkili bir sistem değildir..frank mcgrath reklamlarına bence pek önem vermeyin..zira kasları beslicem diye k.ciğer,böbrek ve kalbinizi yoruyorsunuz..tabi cihan gibi atın ölümü arpadan diyosanız bi lafım olamaz..naçizane tavsiyedir benimki..![]()
Şu anda 179 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 179 misafir)