| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Good morning family![]()
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ
Birileri forumun dil ayarlarıyla oynamış :mrgreen:
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Ben uzun yolda bazen kapatıyorum mecbur. Ama paralı bir yola falan gireceksem inip açıyorum. Yani sadece radar olayı için kapıyorum. Daha doğrusu ilk defa bu Karadeniz turunda kapadımOrdu Giresun arasında her yer kamera ve yer yer 50' yi geçtiğin zaman ceza yazıp gönderiyorlarmış. Herkes çok dertli bu konudan. Çoğu yerde konvoy var, görsen çok komik
Motorla bu hız olayını sabitleme işi çok tehlikeli. 50 km. çok az olduğu için ve sürekli gözün km. saatinde olacağından, yanından seni geçmek isteyenler vs.. gibi durumları farketmek zorlaşıyor ve çok tehlikeli bir durum oluşturuyor. Bu sebeple orada kapama kararı aldım. Zaten o bölgede motorların çoğunun plakası yok![]()
Uzun lafın kısası, diyeceğim o ki, trafik kurallarını koyarken motorları göz önüne almadıkları sürece böyle çözümler üretmek gerekiyor gibi geliyor bana. Böyle içimi rahatlatıyorum yani
Günaydın bu arada :mrgreen: Foruma yabancılar dadandı galibaLanet olası federaller
![]()
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Günaydın bu arada :mrgreen: Foruma yabancılar dadandı galibaLanet olası federaller
[/quote]
Hepsi Cihan'ın suçu:mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 16 misafir)