Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 8 Toplam 9 Sayfadan BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu
Toplam 86 adet sonuctan sayfa basi 71 ile 80 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Ben henüz kontrol etmedim ama seninle aynı durum başka arkadaşlardada var geçmişe dönük işlem yapmazlar işallah

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salih Özler
    Serbest
     Harley Davidson XL883L Superlow
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    24
    Evet.. Pazartesi günü Kilyos da Celil abiyle manzara izlerken cep telefonuna bir mesaj:
    15. 09 tarihinde saat 11:00 de (Moto GP günü) bakiyenizin yetersiz olduğu tespit edilmiştir, 7 gün içinde bakiyeyi tamamlamazsanız cezai işlem uygulanacağını....
    Problem ne? Daha önce nasılsa düşerler diye geçerken okutmuyordum da düşmüyorlardı hani.. Devlet zarara uğramasın dedik, kul hakkıdır dedik, bir yaka kartlığı temin edip, içine hgs kartı koyup bel kemerine ince bir iple bağlayıp cebimizden çıkaralım okutup geçelim dedik. Sonuçta estetik kaygılar da var.. Ne üzerimde ne makinemde barkod istemiyorum. Marketteki gofret miyim ben??
    Girişi okumamış, çıkışı okumuş.. 2 tane.. Biri 7 küsur diğeri 11 küsur :?
    Bakiye bitmiş.. Az kaldığını biliyordum da hani..(6 lira vardı içinde) Bu son rakamdan sonra geçmedim ki hiç
    Üzerinden 15 gün geçmiş, haber gelmiş, o 7 gün de tam 7 gün önce bitmiş..:lol:
    PTT şuebeye gittim, niye? Daha önce PTT müşteri hesabıma girebiliyordum, her şey çıkıyordu. Şimdi girmeye çalışınca üyeliğiniz aktive edilmeyi bekliyor diyor.. Arkadaşım aktif etmiştim ya:lol: Üyelik aktivasyon kodumu kaybettim şeklindeki linke tıklıyorum, talepte bulunuyorum, server hata veriyor. Her seferinde şifre, tc kimlik ve saçmasapan resim kodları giriyorum..İnternetten ulaşma imkanı yok..:lol:
    PTT şubede bir bayan, elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı. Dilekçeyi yazdım. Girişleri okuyup karta para iadesi yapın bakiye o tarihte yeterli olsun diye. Bu bayan maalesef iade olur ama tahakkuk eden ceza konusunda başınız ağrıyabilir dedi.. 444 lü bir numara verdi, burayı arayın dedi.. aradım, menüden menüye atlıyorum, operatör falan yok. Bakiyemi söyleyip güle güle diyor.:?
    Yan komşum rent a car firması, anlattım durumu.. Abi dedi binlerce lira ceza geldi, bu numarayı 2 gün aradım, en sonunda biri çıktı dedi (nasıl olduysa:?) İtiraz ettim üç hafta veya bir ay sonra hesabımı tertemiz düzelttiler dedi. E peki dedim şimdi cezayı ödeyeyim mi, sakata gelmeyelim sonra iade isteriz falan.. Abi dedi ödeme, zaten o cezayı ödeyecek bir kurum yok ortada, PTT o cezayı almıyor filan dedi? Yaw nedir bu??
    Bakiyenizi 30 tl altına düşürmeyin, veya nasılsa okumuyor kaçağı maçağı, geçin boşverin Bilgilerinize

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Abi bende huylandim simdi bakim bi banka hesabima durum nedir tavalara gelmeyelim durdukyere
    Salih eger bi cezai islemin varsa bakalim senin tc deb yada plakadan

Salih Özler
    Serbest
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    24
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bende huylandim simdi bakim bi bamka hesima dur nedir tavalara gelmeyelim durdukyere
    Salih eger bi cezai islemin varsa bakalim senin tc deb yada plakadan
    Ceza tahakkuk etmiş, ama itiraz dilekçesini verdim Ağa, tebligat da gelmedi henüz. Beklemedeyim.
    Ama yok zamanında mesaj geliyormuş, yok 15 tl bakiye kalınca ikaz ediyormuş, boş laf inanmayın

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Abi ben hesaba baglamistim otomatik olarak dusunce geri yukuyor hesaptan
    Simdi baktimda o gun yani 14/09/2013 tarihinde bendende kurkoyden 13,50 kesmis
    Haşırt.

Salih Özler
    Serbest
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    24
    Benim araba otomatikte, bankadan almıştım. ama motoru PTT den aldım direkt. Arabada da 7,5 kesti geçen ay, bak buna da itiraz etmedim. Yaw 20 km süratle geçiyorum, yine okumuyor:evil:

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Abu plakani verirmisin merak etrim su tahakkuku

Salih Özler
    Serbest
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    24
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abu plakani verirmisin merak etrim su tahakkuku
    pm .....

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Arkadaşlar bence herkes hgs sitesine üye olup geçiş detaylarını incelesin bu sistem herkese bir yerlerden geçiriyor geçmiş olsun

Onursolak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Onur Solak
    Öğrenci
     Spyder 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Selamlam
    Bundan bir ay kadar önce yapıştırmak zorunda kalmamak için bir yere HGS kartı aldım ama baya canımı yaktı benim malesef. Kartı hangi açıyla tutarsam tutiym gişeden geçerken hesapta para olmasına rağmen hiç okumadı üstüne üstlük ceza yedim. Ayriyeten hareket halindeyken , ve etrafta araçlar hunharca seni sıkıştırırken kartı çıkartmak çok zordu, en azından benim için. Yarın ilk iş sticker ile değiştiricem kartımı, kask dışında yapıştırabileceğim bi yer var mı sizce? Spyder'ın ön gidonunda metal bir yere şeffaf bantla yapıştırsam iş görebilir mi sizce? Bide unutmadan kahrolsun bizi bunlarla uğraştıran boş anlayış...

Sayfa 8 Toplam 9 Sayfadan BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)