Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu
Toplam 75 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    sinem54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sinem erbay
    öğrenci
     spyder350 sattım yeni motor alacam
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ereneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikiside gerçekten çok güzel bak eğer 650 lik bana yeter diyosan çok geziyosan yakıtı karşılayabilcek durumunada bağlı tabi hyosungu al düşünme aynı şey kawasaki içinde gecerli motor kullanmayı biliyosun motordan anlıyosun kimseyi takma sanki motoru sırtında tasımicanya dengede tuttuktan sonra cok rahat tasırsın sadece 1500 daha cok yakacaktır oda sorun olmaz diyosan kawasaki tabiki motosiklet sonucta cok yaksada nolcak kamyon değilya :D
    250cc ile başladım 350cc kullandım. Arkadaş 800cc suziki inturuder kullandım bir sorun yaşamadım dediğin gibi ikisininde üstüne binip bakmak lazım benzin zaten büyük cclerin hepsi yakıyor. Kawada fena durmuyor ama dimi
    Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya! ..

sinem erbay
    öğrenci
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hyo nun geçmişteki 2 ayrı sahibi bizim forumdan arkadaşlardı şu an burda değiller
    Zaten birinci tercihim kawasaki vn1500 tam bir ömürlük olur cc olarak daha neyi büyütcem

hysung gv650 yeni modern tarzı hoşuma gitmişti ama bukadar yorumdan sona bela almamak lazım başa..

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı sinem54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    250cc ile başladım 350cc kullandım. Arkadaş 800cc suziki inturuder kullandım bir sorun yaşamadım dediğin gibi ikisininde üstüne binip bakmak lazım benzin zaten büyük cclerin hepsi yakıyor. Kawada fena durmuyor ama dimi
    kawasaki harika 1500 cok yakar diyosan http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...46821043/detay
    buna bak mesela dediğim gibi motoru sırtında tasımıyosun kullanmayıda bildiğine göre ağırlığı sorun olmaz dengede tutabilirsin sen gönlündekini al milli piyango çekilişinden sonra bende inş http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...48396257/detay bunu kullanıyo olurum :D :D :D

sinem erbay
    öğrenci
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kawasaki harika 1500 cok yakar diyosan http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...46821043/detay
    buna bak mesela dediğim gibi motoru sırtında tasımıyosun kullanmayıda bildiğine göre ağırlığı sorun olmaz dengede tutabilirsin sen gönlündekini al milli piyango çekilişinden sonra bende inş http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...48396257/detay bunu kullanıyo olurum :D :D :D
    Yakarsa yaksın yakacak diye en500 almak geri dönüş yapmakdır. Umarım alırsın :mrgreen:

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    [QUOTE=sinem54;148658]Yakarsa yaksın yakacak diye en500 almak geri dönüş yapmakdır. Umarım alırsın :mrgreen:[/Qgerçi baya kullanmışsın motosiklet 800 cclere kadarda sürmüşsün artık ömürlük lazım sana tabi al sat yapmicaksın sen kawasaki 1500 ü al bence kimseyi takma kafana bakalım amorti cıksa yeter o bile cıkmıyo :D bende ilerde kawasaki almayı düşünüyorum ama

sinem erbay
    öğrenci
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    [QUOTE=ereneren;148659]
    Yakarsa yaksın yakacak diye en500 almak geri dönüş yapmakdır. Umarım alırsın :mrgreen:[/Qgerçi baya kullanmışsın motosiklet 800 cclere kadarda sürmüşsün artık ömürlük lazım sana tabi al sat yapmicaksın sen kawasaki 1500 ü al bence kimseyi takma kafana bakalım amorti cıksa yeter o bile cıkmıyo :D bende ilerde kawasaki almayı düşünüyorum ama
    Kawa için parçaları pahalı diyorlar ama kawaların sıkıntı yaptığı sıfıra yakındır çok sağlam güçlü tork ve harley bence en yakın egzoz performansı vardır

sinem erbay
    öğrenci
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hyo nun geçmişteki 2 ayrı sahibi bizim forumdan arkadaşlardı şu an burda değiller
    Forumdaki ilk sahibi forumun sahibi olan Alper di ondan uzay makinayı almıştı Alperde yanındaki M800 ü almıştı sene 2010
    Memnun kalmadımı celil abi motorundan peki arkadaş ?

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    [QUOTE=sinem54;148660]

Kawa için parçaları pahalı diyorlar ama kawaların sıkıntı yaptığı sıfıra yakındır çok sağlam güçlü tork ve harley bence en yakın egzoz performansı vardır
    ya kaliteli alet tabi parçası pahalı olcak ama dediğin gibi regal raptor yada hyosung olsun baska marka 5 kere arızalanıyosa kawa 1 kere arıza yapar bikere alcaksın tam alcaksın yani düşünme böyle şeyleri

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Zaten birinci tercihim kawasaki vn1500 tam bir ömürlük olur cc olarak daha neyi büyütcem

hysung gv650 yeni modern tarzı hoşuma gitmişti ama bukadar yorumdan sona bela almamak lazım başa..
    Yorum yapıcam ama yine sevmiyeceksin :mrgreen:
    Kawasaki de parça sorunu var piyasayı biraz araştır görücen 2005 model En 500 kullanan bir arkadaşım debriyaj telini 1 ay bekledi ilandaki VN 1500 çok güzel kemikli makina ama yaşı çok ve kmsi yüksek parça ihtiyacı olunca soru işareti ilanda makinanın konjektörü arızalı siparişi verdim alıp takıcam demiş ben olsam parça sorunu yoksa alır takar ilanada makina arızalı yazmazdım

Alıntı:
    sinem54 Nickli Üyeden Alıntı

Bizim zamanızda sorun çıkarmamıştı ama üzerine çok sahip değiştirdi km side bayağı artmış

sinem erbay
    öğrenci
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yorum yapıcam ama yine sevmiyeceksin :mrgreen:
    Kawasaki de parça sorunu var piyasayı biraz araştır görücen 2005 model En 500 kullanan bir arkadaşım debriyaj telini 1 ay bekledi ilandaki VN 1500 çok güzel kemikli makina ama yaşı çok ve kmsi yüksek parça ihtiyacı olunca soru işareti ilanda makinanın konjektörü arızalı siparişi verdim alıp takıcam demiş ben olsam parça sorunu yoksa alır takar ilanada makina arızalı yazmazdım

Alıntı:
    sinem54 Nickli Üyeden Alıntı

Bizim zamanızda sorun çıkarmamıştı ama üzerine çok sahip değiştirdi km side bayağı artmış
    Yamaha dragstar 650cc beğenmiyorum. Suziki 800cc bütçemi aşıyor. Kawaların parça sıkıntısı var hysunglar arızalı abi ne alacam ben :mrgreen:

Sayfa 4 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)