| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Bu sabah yine işe erken gelip tavana yağmur damlaları vururken kestirivedim arabada.Yaw çok güzel oluyo be kardeşim
Ömer Aga,İkinci memleketim İzmir'e selam olsun.
1.Memleketim İstanbul (Doğma büyüme)
2.Memleket İzmir
3.Memleketim Antalya
İş dolayısı ile İzmir ve Antalya da çok kez bulundum,iyi bilirim.17 ay İzmir'de askerlik yaptım
Ama nasip olursa gelecekte 1 ve 3. sıralar yer değişecek
Birde ana memleketler var Batum/Borçka/Kandıra
Bir insanda bukadar memleket olurmu diye soruyorsunuzdur muhtemelen ama ben LAZım.Atalarımız çok gezmiş..
Rus harbinde sınırlar değişince ve savaş nedeni ile lazlar önce Artvin ve Rize'nin bazı ilçelerine oradan da bir kısmı Düzce,Adapazarı,Kocaeli ve İstanbul Sarıyer ile Kartal ilçelerine göç etmiş.

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Günaydın raptor riders ailesi.
Motoru bırak arabayla giderdim bu sefer aceleyle uçarak gittim diyerek kıvırayım hemen
Ama gezerken hem aklımda motorum olsaydı onunla ne gezerdim şu motorculara katılır ayakta konuşmak yerine oturup geyik yapardım vs. düşündüm durdum.
Lazio aleyküm selam, izmirin kızları da sana selam söyledi, askerken aranız pek iyiymiş öyle dediler :mrgreen:
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Günaydınlar Raptorrider ailesi, Dışarısı yağmurlu, motorla çıkacak olan varsa önlemini alsın diye duyuru yapalım buradan
Ah izmir güzel izmir, Ömer tadını çıkar, İzmir kızlarına selam ama Basmane taraflarına yolun düşmesin dikkat et![]()
Presto Home T100
İzmir
B Rh (+)Günaydın efendim... İzmir'e bizim tarafta gece yağmur yağdı, yağmurda dolaşmayı sevmem ama şükür dedim, yazın inşallah susuz kalmayacağız...
Bayandan Motorcu Olmaz Diyenlere inat...

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Gel gel biz artık İstanbullu olduk,İzmir'e anca aşık oluruz ama gidelim yaşayalım desek sudan çıkmış balığa döneriz)
Presto Home T100
İzmir
B Rh (+)Ben aslen İstanbul Kadıköylüyüm... Ama o eski hali bambaşka... Ben daha liseye giderken ortam bozulmaya başlamıştı, zaten üniversite hayatımla beraber İstanbul'u da terk ettim... İlk başlarda İzmir bana karışık geliyordu ama şimdi alıştım, hoş gene bazen yolları şaşırıyorum ya neyse... Her zaman küçük yerleri tercih ediyorum, çünkü İzmir'in ulaşımı kolay deseler de gene bir yerden bi yere gitmek 1 saati buluyor, aktarmalardan nefret ediyorum, o yüzden şehir merkezinden uzak işime yakın oturuyorum... Hele şuan ki İstanbul'un durumunu düşünmek bile istemiyorum...
Konu Özlemkayra tarafından (16.Ocak.2014 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir.
Bayandan Motorcu Olmaz Diyenlere inat...
Şu anda 388 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 388 misafir)