Günaydın![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Günaydın![]()
"CaRPe DieM"
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)günaydınlar abiler kardeşler hava bugün 20 dereceyi görecekmiş yolların müdavimi abilere kardeşlere duyrulur.. siz siz olun yağmurlu havada motor kullanmayın sesiniz değişiyor burnunuz tıkanıyor bambaşka bir insan oluyorsunuz aman ha dikkat edin :D
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Saolasın abiim düşünmen yeter. Zaten kafam bi dünyaydı, kaşıyacak vaktim yoktu. İsterdim sizlerle de görüşebilmeyi de, dediğim gibi hem program yoğundu hem de hava da gayet suluydu yani. :mrgreen: Çok şükür sıkıntısız geçti ama, içim de rahattı zaten; biliyorum istanbulda ailem var, bir sıkıntım olsa yalnız bırakmazlar beni![]()
"CaRPe DieM"
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Günaydınlar..
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)Günaydın raptor riders havayı görünce sabah ilk içim motoru almak oldu hevesle brandasını bi kaldırdım odane Allahtan dün dünya kediler günü idi yoksa kötü şeyler yapabilirdim beni gördüğündeki korku yeter ona martta yakındır ya bunlar benim motorun üstünde .... düşünmek bile istemiom fanteziye bak :mrgreen:

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi
Hava mis gibi ama ben görevdeyim :mrgreen: inanç ın yeni çiğköfte dükkanına desteğe gidicem![]()
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Günaydınlar Raptorriders ailesi,
Hava böyle güzel gidip fuar zamanı yağmur gelirse o zaman üzülürüm, inş bozmaz da geçen seneki gibi kalabalıkve keyifli bir grup ile fuarda buluşmuş oluruz![]()
Şu anda 26 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 26 misafir)