Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

RACER35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BERKAN MAYA
    NE SEN SOR NE BEN SÖYLİYİM
     REGAL BUZDOLABI
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    10-15 Yıldır motora binerim hiç benzin musluğumu kapamadım hiçte silindire benzin dolmadı çünkü karbüratörün şamandırası çalışıyor çalışmasaydı taşırırdı ve tahliye hortumundan(karbüratörün) fazla benzini akıtırdı.

sabah çalıştırırken hiç marşımı zorlamadım benimkide regal(tereddütte kalmayın) yeri geliyor yağmurun altında, yeri geliyor bıranda altında, yeri geliyor garajda, hiç sorun yaşamadım 1 yıl binmediğimde oldu benzin doldurdum aküsünü doldurdum, tek marşta ateş bakımları tamam mı kaanım makinanın yağı suyu tuzu yerindemi buji muji kafası sağlam mı ?

sağlamsa enginimin dediği gibi pompala gazı 2-3 kez bi işesin karbüratörün emmeye doğru koklasın oktanı ver ateşi devam :mrgreen: hee yok bunları yapıpta çalışmıyorsa hava alıyordur makina elektrik aksamına contasına karbüratörüne baktır ben izmirdeyim ufak tefek sıkıntılarda elimden geldiğince yardımcı olurum biliyosun, arayın buluşalım enginle birlikteyiz hep ;)

cengiz abi işin piri servis nosu var enginde motorunu da heryere teslim etme ;)
    MOTOSİKLET HASTASI DEĞİLİZ RÜZGAR BAĞIMLISIYIZ...

daytona250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaan Gülcan
    Serbest
     Regal Raptor Daytona 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    Alıntı RACER35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10-15 Yıldır motora binerim hiç benzin musluğumu kapamadım hiçte silindire benzin dolmadı çünkü karbüratörün şamandırası çalışıyor çalışmasaydı taşırırdı ve tahliye hortumundan(karbüratörün) fazla benzini akıtırdı.

sabah çalıştırırken hiç marşımı zorlamadım benimkide regal(tereddütte kalmayın) yeri geliyor yağmurun altında, yeri geliyor bıranda altında, yeri geliyor garajda, hiç sorun yaşamadım 1 yıl binmediğimde oldu benzin doldurdum aküsünü doldurdum, tek marşta ateş bakımları tamam mı kaanım makinanın yağı suyu tuzu yerindemi buji muji kafası sağlam mı ?

sağlamsa enginimin dediği gibi pompala gazı 2-3 kez bi işesin karbüratörün emmeye doğru koklasın oktanı ver ateşi devam :mrgreen: hee yok bunları yapıpta çalışmıyorsa hava alıyordur makina elektrik aksamına contasına karbüratörüne baktır ben izmirdeyim ufak tefek sıkıntılarda elimden geldiğince yardımcı olurum biliyosun, arayın buluşalım enginle birlikteyiz hep ;)

cengiz abi işin piri servis nosu var enginde motorunu da heryere teslim etme ;)

kardeşim yağı suyu tuzu yerinde, bujiler daha yeni, aküden uyuzlanıyorum, burda bbenşm 1.sanayide güvendiğim bi yer var, hem yakın, cuma onlara bırakçam cts sabah anlarız derdi..

çok sağolasın kardeşim, skışırsam zaten direk size alo =)

apv41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cengiz eryet
    eğitmen-tamirci
     SV650
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    supap ayarları kontrolden geçirilmeli !! gün içinde diğer çalışmalarda sorun yoksa akü ve şarj ölçülmeli ;)
    NEREYE GİTTİĞİN DEĞİL KİMİNLE GİTTİĞİN ÖNEMLİDİR.

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    kaan seninle gidelim bi cengiz abiye biz :D bende şu zinciri bi göstereyim :D

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

Kaan Gülcan
    Serbest
     Regal Raptor Daytona 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    enginim gidelim kardeşim de bana çook aşırı ters..ev karşıyakada iş 1.sanayide cengiz abim karabağlarda...

wakit problem zaten haftaiçi, şirketten ayrılamıyorum çok, o yüzden bu sanayideki ustama baktırıcam sanırım yarın..

motorun üzerinde kullanmadığım alarm var onu söktürücem, suyuna tuzuna baksınlar, zincirine baksınlar, bi de kalsın orda motor, denesinler ertesi sabah motor soğukken bakalım..
    Konu daytona250 tarafından (28.March.2013 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir.

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı daytona250 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enginim gidelim kardeşim de bana çook aşırı ters..ev karşıyakada iş 1.sanayide cengiz abim karabağlarda...

wakit problem zaten haftaiçi, şirketten ayrılamıyorum çok, o yüzden bu sanayideki ustama baktırıcam sanırım yarın..

motorun üzerinde kullanmadığım alarm var onu söktürücem, suyuna tuzuna baksınlar, zincirine baksınlar, bi de kalsın orda motor, denesinler ertesi sabah motor soğukken bakalım..
    evet bu alarm olayını en başta söyleseydin sana cok daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirdik , sorunun %90 alarmdan Aküyü felç ediyo cünkü
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

Kaan Gülcan
    Serbest
     Regal Raptor Daytona 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Alıntı Anilgardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bu alarm olayını en başta söyleseydin sana cok daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirdik , sorunun %90 alarmdan Aküyü felç ediyo cünkü
    celil abi daha önce sölemişti alarm olayını, ben üşenmiştim çıkarttırmaya, fırça yemeyelim diye sakladım hepinizden ama ağzımdan kaçırmışım =)

Kaan Gülcan
    Serbest
     Regal Raptor Daytona 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    sabah çalıştırmadan 3 kez gazı açıp marşa basınca zınk diye aldı walla..şimdilik sorun yok gibi..bakalım..

RACER35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BERKAN MAYA
    NE SEN SOR NE BEN SÖYLİYİM
     REGAL BUZDOLABI
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı daytona250 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabah çalıştırmadan 3 kez gazı açıp marşa basınca zınk diye aldı walla..şimdilik sorun yok gibi..bakalım..
    sevindik hadi hayırlısı kazsız belasız
    MOTOSİKLET HASTASI DEĞİLİZ RÜZGAR BAĞIMLISIYIZ...

günaydın abilerim kardeşlerim,

bende arkadaşın sorunun aynısından muzdaripim ve bendede alarm var iptal ettirmem gerekiyor sanırım. bendede RR 250 var sabahları gaz yemiyor 5-6 kere ugraştırıyor uyuz ediyor. sübap ayarı yaptırttım, bujileri japon markayla değiştirttim, elektrik aksamı kontrol ettirdim, güvenilir ustam akününde yeterli olduğunu hatta 600 motorları bile idare edeceğini söylüyor (zaten akü hayvan gibi afedersiniz :mrgreen: )
    motor boğulmuş olabilirmi? motor boğulması tam olarak neye sebep olur, nasıl tamir edilebilir?
    bu kardeşiniz buı dertten nasıl kurtulur

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)