Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Gezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğuş ay
    Diş hekimi
     Honda Shadow 750c
     Kırklareli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    çok geçmiş olsun,arkadaşların söylediğine katılıyorum viraj alırken ön freni çok az kullanmak lazım,ben her zaman ön-arka-kompresör frenlerini kombine kullanıyorum,virajlarda arka freni daha çok,düz giderken de ön freni daha çok kullanıyorum,özel bir eğitim almadım gerçi içgüdüsel,hatalı isem düzeltin arkadaşlar

Uğur Yalçın
    Firma Temsilcisi
     RR 250 E 9B
     avrasya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok geçmiş olsun bu Çin malı lastikler başa bela gerçekten .

öncelikle büyük geçmiş olsun.
    arkadaşlar mersindede dolmuş ve taksi şöförlerinin bir kısmı barzo ve dikiz aynasına bakmadan şerite girer, eğitim onlar içinmi bizim içinmi
    bizim içinse mersinde öyle bi eğitim yok hep istanbulda var oda çok maliyetli oluyor.
    ben genelde ilk seçenek olarak arka freni, çok acilse ikisine abanmayı tercih ediyorum inşallah doğru yapıyorumdur :?

KamilErgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kamil Ergün
    emekli
     Hyosung GV 250
     kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    "Altın elbiseli adam (Barkın Bayoğlu) fren yapmak" isimli videoyu izleyebilirsin.

Ümit çok geçmiş olsun.malesef taksici dolmuşçu hepsi birer trafik teröristi umarım tekrarını yaşamazsın.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Ümit çok geçmiş olsun işallah kısa sürede sağlığına kavuşursun :(
    Ön fren ani yüklenmede kitler direksiyonu yana çeker dengeni kaybedersin virajda tozlu zeminde ani frenden kaçının düz zeminde ön freni yavaşça sıkmaya gayret edin en iyisi ön ve arka freni birlikte sıkmaktır

Pinhan
    Analist
     Rega Raptor DD 150-E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ukant, çok geçmiş olsun...

Ben de daha bu sabah ana artere çıkış için için kullandığım sokak arasında, köşeden aniden çıkan taksiyi görünce ön frene abanıp düştüm motordan.
    Ben henüz 3 haftadır kullanıyorum motoru ve 400 km yol yaptım. İşin teorisine hâkim olmak ve refleks edinmiş olmak gerekiyor sanırım sorunsuz ani fren yapabilmek için. Öyle olmadığından, ne olduğunu bile anlamadan kendimi yerde buldum.
    Kask, mont, dizlik ve eldiven, tüm korumalarım mevcuttu. Montta, eldivende, dizlikte yıpranma oldu. Şükür tedbirliydim; yıpranma bende de olabilirdi.
    İşe geliyordum, motoru kaldırıp 30 km yol yaptım. Kontrol etmek amacıyla motoru kaldırdığımda sağına soluna bakmaya çalıştım. Egzosta ve koruma demirinde derin çizikler oluştu. Başka herhangi bir yerde gözüme çarpan çizik yoktu. Mekanik aksamı, yağı, benzini, vs. nasıl kontrol edebileceğimi, nerelere bakmam gerektiğini ise bilmiyordum. Bu gibi düşüşlerde, kazalarda (Rabbim korusun!) yola devam etmeden önce nelere/nerelere bakmamız gerekir?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı Pinhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ukant, çok geçmiş olsun...

Ben de daha bu sabah ana artere çıkış için için kullandığım sokak arasında, köşeden aniden çıkan taksiyi görünce ön frene abanıp düştüm motordan.
    Ben henüz 3 haftadır kullanıyorum motoru ve 400 km yol yaptım. İşin teorisine hâkim olmak ve refleks edinmiş olmak gerekiyor sanırım sorunsuz ani fren yapabilmek için. Öyle olmadığından, ne olduğunu bile anlamadan kendimi yerde buldum.
    Kask, mont, dizlik ve eldiven, tüm korumalarım mevcuttu. Montta, eldivende, dizlikte yıpranma oldu. Şükür tedbirliydim; yıpranma bende de olabilirdi.
    İşe geliyordum, motoru kaldırıp 30 km yol yaptım. Kontrol etmek amacıyla motoru kaldırdığımda sağına soluna bakmaya çalıştım. Egzosta ve koruma demirinde derin çizikler oluştu. Başka herhangi bir yerde gözüme çarpan çizik yoktu. Mekanik aksamı, yağı, benzini, vs. nasıl kontrol edebileceğimi, nerelere bakmam gerektiğini ise bilmiyordum. Bu gibi düşüşlerde, kazalarda (Rabbim korusun!) yola devam etmeden önce nelere/nerelere bakmamız gerekir?
    Pinhan geçmiş olsun :(
    Büyük bir kaza olmadıktan sonra Koruma demiri makinayı korur bu gibi durumlarda motordan sıvı akıntısı olan yer varmı bakarsın lastikleri fenleri vites geçişlerini kontrol edersin bir anarmallik yoksa yola devam edebilirsin

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)