Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Alıntı Mehmet.m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bnm motorda 250 cc daytona. nisandan beri jikle kullanmıyorum çalıştırırken. Ben gaziantep deyim havalar güzel acaba ondan mı ki gerçi sizde mersindesiniz:mrgreen: Yani daha tecrübeli arkadaşlarımız ve abilerimiz muhakkak ki yazacaklardır ama rölanti den değilse büyük ihtimal karbüratörünüzün temizlenmesi gerekebilir. Hava - benzin karışımını verimli yapamıyordur temizletmek gerekebilir. Normalde kırmızı ışıkta durduğunuzda rölanti de gaz vermeden çalışması lazım 125lik kuba değil ki bu. Bide havalarda ısındı artık böyle yapmaması lazım.
    abilerin tavsiyelerini tek tek uyguladım, karbüratör kontrolü, bujisi,aküsü, ciklesi, devir ayarı, sübap ayarı...
    en son motoru açtırıp pistonlara-sübaplara levyeynen girecem o olacak
    mersinde havalar yanıyor ama genede yapıyor, ama öğle saatlerinde 2-3 denemeden sonra çalışıyor, soğukta bu 8-10u buluyor (rezil ediyor millete, bozuk gibi çalışmıyor)

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı efealibey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayaklık sistemini iptal etmeyi öğrenirsem daha iyi olur o zaman :D
    Ayaklık sistemini iptal etmene gerek yok bence, motorun rolantesi düşük olabilir ya da motorunu gece bıraktığın yer soğuk olabilir.
    Eğer sabah erken saatde hava soğuksa jikle ile birkaç dakika motorunu ısıtman yeterli.
    Aynı motoru kullanıyoruz.Bende bahsettiğin sorun hiç olmadı.
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı nenickila Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en son motoru açtırıp pistonlara-sübaplara levyeynen girecem o olacak

mersinde havalar yanıyor ama genede yapıyor, ama öğle saatlerinde 2-3 denemeden sonra çalışıyor, soğukta bu 8-10u buluyor (rezil ediyor millete, bozuk gibi çalışmıyor)
    He he, senin Celil e yazdığın şiirle anlaşılan fena daldı yenge sana, bana yazmadın böyle şiir daha diye Egemen'im.Sen de motordan alacaksın hırsını:D:D:D

Bebişim, sana sağlam bir usta lazım yahu orada, ben onu anlıyorum artık.Bu na en güzel cevabı verse verse Celil verir bence.
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

Alıntı Tanju Mayda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He he, senin Celil e yazdığın şiirle anlaşılan fena daldı yenge sana, bana yazmadın böyle şiir daha diye Egemen'im.Sen de motordan alacaksın hırsını:D:D:D

Bebişim, sana sağlam bir usta lazım yahu orada, ben onu anlıyorum artık.Bu na en güzel cevabı verse verse Celil verir bence.
    o da bıktı benden be aabi
    ''3 kuruşluk motoru var 10 kuruşluk kafa patlatıyo'' dedi zaar

efe alibeyoğlu
    öğrenci
     Regal Raptor 150
     muğla
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Jikle açıkken daha çok stop ediyor.Rölantiyi artık zıplatıcak konuma getirdim ama nafile yine de stop ediyor.Debriyaja basıp gazı kestiğim anda ilk 10 dakika içinde çat stop ediyor :(

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)