Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kısa bir önizlenimden bahsedeyim bundan önceki makina yamaha dragstar 650 idi ve 10bin km kullandım onunla kıyaslıyabilirim.. dragstara göre gaz tepkimesi çok daha iyi kısa zamanlarda yüksek hızlara ulaşabiliyorsunuz 7sn de 100km gibi ve deviri çok yüksek makina sürekli vites istemiyor yani düşük vites yüksek hızlarda rolantideymişcesine gidebiliyorsunuz.. su soğutmalı olması bence dragstara göre avantajlı yaz sıcagında trafikte pişmiyorsunuz ve ortalama yakıt 100km de 4.5 lt uzun yolda 4lt ye kadar indiği söyleniyor bakalım denicez...dragstardan 40 kilo kadar daha ağır yani 260 kg şehir içi kullanımı için eziyet diyebilirim manevrası dragstara göre çok daha zor direksyonu fazlasıyla ağır o yüzden dar dönüşler çok terletici geçiyor dragstarda bu çok daha kolay.. u dönüşleride bir hayli zor epey açıktan almanız gerekiyor ağır olmasına karşın frenleme sistemi gayet başarılı kısa mesafede beni memnun etti..şimdilik aklıma gelen bunlar tecrübelendikçe makinayı daha çok tanıdıkça burdan aktarıcam dragstar veya shadowa geçmek istiyen arkadaşlara bir nebze yardımım dokunursa ne mutlu bana ) kazasız belasız sürüşler dilerim

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı omer_cip23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kısa bir önizlenimden bahsedeyim bundan önceki makina yamaha dragstar 650 idi ve 10bin km kullandım onunla kıyaslıyabilirim.. dragstara göre gaz tepkimesi çok daha iyi kısa zamanlarda yüksek hızlara ulaşabiliyorsunuz 7sn de 100km gibi ve deviri çok yüksek makina sürekli vites istemiyor yani düşük vites yüksek hızlarda rolantideymişcesine gidebiliyorsunuz.. su soğutmalı olması bence dragstara göre avantajlı yaz sıcagında trafikte pişmiyorsunuz ve ortalama yakıt 100km de 4.5 lt uzun yolda 4lt ye kadar indiği söyleniyor bakalım denicez...dragstardan 40 kilo kadar daha ağır yani 260 kg şehir içi kullanımı için eziyet diyebilirim manevrası dragstara göre çok daha zor direksyonu fazlasıyla ağır o yüzden dar dönüşler çok terletici geçiyor dragstarda bu çok daha kolay.. u dönüşleride bir hayli zor epey açıktan almanız gerekiyor ağır olmasına karşın frenleme sistemi gayet başarılı kısa mesafede beni memnun etti..şimdilik aklıma gelen bunlar tecrübelendikçe makinayı daha çok tanıdıkça burdan aktarıcam dragstar veya shadowa geçmek istiyen arkadaşlara bir nebze yardımım dokunursa ne mutlu bana ) kazasız belasız sürüşler dilerim
    Hayırlı uğurlu olsun Ömer. Allah kaza bela vermesin, tekerine taş değmesin

Ben seni bi geriden takip ediyorum. Sen dragstar ı sattın shadow aldın. Bende daytona satıp dragstar aldım:mrgreen:

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Mehmet.m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun Ömer. Allah kaza bela vermesin, tekerine taş değmesin

Ben seni bi geriden takip ediyorum. Sen dragstar ı sattın shadow aldın. Bende daytona satıp dragstar aldım:mrgreen:
    aminn abi teşekkür ederim allah hiçbirimize kaza bela vermesin inşallah bende daytona satıp dragstar almıştım şimdi ise shadow senide shadow kervanına bekleriz abi

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aminn abi teşekkür ederim allah hiçbirimize kaza bela vermesin inşallah bende daytona satıp dragstar almıştım şimdi ise shadow senide shadow kervanına bekleriz abi
    Dostum kısmet bu işler.. Ama motorumu uzunca bir süre satmayı düşünmüyorum:mrgreen: Almayı hep istediğim hayranı olduğum harley davidson fatboy a en çok benzeyen makine dragstar çünkü:mrgreen:

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Adaş zorla sattıracaksın bana örümceği :?
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adaş zorla sattıracaksın bana örümceği :?
    abi örümcek candır onun yeri ayrı mümkünse satmadan al abi örümcek efsane

Atilla Harun YILDIRIM
    Ayakkabi
     DD 250E-6C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Buda son hali

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı atillaharun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Buda son hali
    5 dakikada süper hızda bobber yapılır

Bu mesaj Cep Telefonumdan Tapatalk ile gönderildi ;)

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Engin abinin yanina isci olarak girelim bence biz arkadaslar

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Engin abinin yanina isci olarak girelim bence biz arkadaslar
    Bir umut bekliyoruz kardeşim dükkan açsın diye

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)