Kısa bir önizlenimden bahsedeyim bundan önceki makina yamaha dragstar 650 idi ve 10bin km kullandım onunla kıyaslıyabilirim.. dragstara göre gaz tepkimesi çok daha iyi kısa zamanlarda yüksek hızlara ulaşabiliyorsunuz 7sn de 100km gibi ve deviri çok yüksek makina sürekli vites istemiyor yani düşük vites yüksek hızlarda rolantideymişcesine gidebiliyorsunuz.. su soğutmalı olması bence dragstara göre avantajlı yaz sıcagında trafikte pişmiyorsunuz ve ortalama yakıt 100km de 4.5 lt uzun yolda 4lt ye kadar indiği söyleniyor bakalım denicez...dragstardan 40 kilo kadar daha ağır yani 260 kg şehir içi kullanımı için eziyet diyebilirim manevrası dragstara göre çok daha zor direksyonu fazlasıyla ağır o yüzden dar dönüşler çok terletici geçiyor dragstarda bu çok daha kolay.. u dönüşleride bir hayli zor epey açıktan almanız gerekiyor ağır olmasına karşın frenleme sistemi gayet başarılı kısa mesafede beni memnun etti..şimdilik aklıma gelen bunlar tecrübelendikçe makinayı daha çok tanıdıkça burdan aktarıcam dragstar veya shadowa geçmek istiyen arkadaşlara bir nebze yardımım dokunursa ne mutlu bana ) kazasız belasız sürüşler dilerim
Adaş zorla sattıracaksın bana örümceği :?
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!