Herkese Selam.
Yarın toplantı yapılacak mı![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Spyder 250
İstanbul-Sultangazi
0 Rh (+)Herkese Selam.
Yarın toplantı yapılacak mı![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Aslında toplanabilsek çok iyi olurdu 2015 de daha toplanamadık ama gece hava buz yapıyor motor sürmek riskli ve çok soğuk olur o yüzden havaların toparlanmasını beklemek gerekicek malesef :( çarşamba yerine
Pazar gúnü hava açık veriyor gündüz bir proğram dúşünülebilir ne dersiniz herkesden cevap bekliyorum
Mesala florya belediye tesislerine gidebiliriz
Yamaha dragstar
istanbul
A Rh (+)Ben yarin mecidiyekoyde olucam havada guzel motorla gitcem ordan dönüste mtg ye gecerim. Gelen olursa takiliriz.
RR Spyder 250
İstanbul-Sultangazi
0 Rh (+)
hyosung gv 250
istanbul
A Rh (+)Bende gelirim yarın havalar çok guzel ozledim motor sürmeyi![]()
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)Yarin bende gelebilirim ev zaten yakin uzaktan gelenler icin bisi diyemem ama hava soguk oluyor gece

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)OK o zaman çarşamba akşam müsait yakın olanlar bireysel toplansın Resmi toplantı yok katılım free dir![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)
Bende buluşmayı iple çekiyorum özledim tüm arkadaşları. Fakat Başkana hak vermemek mümkün değil
Gurup sorumlusu olarak emniyeti ön planda tutmak ve böyle bir karar almak çok özverili bir hareket.
Kimsenin zarar görmemesi için bencede isabetli olur. Birimizin canı yanıp hepimizin canını yakmasın.
Gidecek olan arkadaşlar lütfen biraz daha dikkatli olun. Keyfiniz daim olsun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
regal raptor daytona 350
istanbul
A Rh (+)Benide yazin listeyeozledim hepinizi burnumda tutuyosunuz
![]()
Şu anda 1631 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 1630 misafir)