| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Aslında 2015ler çıksa piyasaya bayiideki 2014ler daha uygun fiyata alınabilir diye düşünüyorum. Zaten Nisan ayına şunun şurasında da çok kalmadı diicem ama koca bir ay var... Naapalım artıkhaklısınız o para sıfır regale biraz fazla bence de. Ama şu da var ki doların abartılı yükselişi zaten asılnda işi zora sokan.
Ancak şunu da belirtmek istiyorum, tüm bayiilerin en sevdiği alıcı olurum ben) atıp tutuyorum yok ööle kazık bööle ayıp diye de bendeki bu abartılı Daytona aşkıyla 1000-2000 fark çok da gözüme batmayacak gibi
))
Bu arada tavsiyeleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim. 2. el düşünmememin sebebi de bu kadar aşık olduğum demir atımın sırtına ilk ben bineyim istiyorum... Eski kafalı erkek beyni))))
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Selam. Bodrum bayisine 3 adet motor vardır aralık ayında. Belki elinde daha halen duruyordur. 2014 fiyatı ile satabilir diye düşünüyorum. Oranın sahibi benim arkadaşım. Adı Ferhat. İsterseniz ben görüşür size bilgi aktara bilirim.
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Dragstarla Daytona arasında o kadar bariz tasarım ve tarz farkı var ki... Yani üstüne şu kadar koy git şu markayı al diye konuşçaksak zaten burda niye Daytona fiyatı tartışıyoruz bu da ayrı ;)
Dragstar almak isteseydim onun fiyatını araştırıyor olurdum galiba ;)
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Dün gece gene rüyamda beyaz çelik atımla yolları aşondırıyordum... Hayırdır bakalım)) ALAMADIM HALAAAAAA!!! Alırım inşallah en kısa zamanda ;)
Gitti kuzucuk..
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Uğur Abim rica ederim, önceliğimiz her zaman iş
Benim için zaman ayırmanız bile yeter, teşekkür ederim, ne zaman müsait olursanız
Evet Dragstar, shadow , intruder vs.. tabiki daha iyidir ama ben zaten bu rakamlara bile çok zor çıkabiliyorum. + raptor 2.motor olacak nasipse, dolayısıyla çok fazla açılmak istemiyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)