Herkese gùnaydìn fuarda geldi geçti simdi onunuzde guzel gunesli gunler bizi beklesin en yakin zamanda guzel bir hafta sonu ufak bir gezi yapariz ins gezi olmasada hafta sonu bi kahvalti bahanesiyle toplanalim ozledik
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki marauder VZ 800
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Herkese gùnaydìn fuarda geldi geçti simdi onunuzde guzel gunesli gunler bizi beklesin en yakin zamanda guzel bir hafta sonu ufak bir gezi yapariz ins gezi olmasada hafta sonu bi kahvalti bahanesiyle toplanalim ozledik
Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
0 Rh (+)Herkese hayırlı haftalar dilerimbu kadar kullanıcısı ve hayranı varken rr neden fuarlara katılmıyor bilginiz var mı? Modellerde değişiklik olmasa bile inceleme açısından çok güzel olurdu bence şahsen almak istememe rağmen bitane daytona inceleyemedim gitti :D
Düz Giden Furkan - TNK![]()
2M is my life... Music & Motorcycle
Gitti kuzucuk..
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Eskiden katılıyordu Regal.
Regal markası Çin kökenli olsa da, benim bir motorcu olarak gördüğüm , tarzıyla, kullanıcıları ile farklı bir marka.
En güzel reklamı da fuarla değil, kullanıcıları , fanları, ve yoldaki gidişiyle yapıyor sanırım. Onun içinde bence fuara ihtiyacı yok bu markanın.
Regal sahibi olmak, anladığım kadarıyla, bir takım taraftarı olmak gibi, bu dediğimi, bu camianın içine girince anlıyorsun.
Ben böyle düşünüyorum en azından, ileride de bu dediklerim fazlasıyla çıkacak gibi gözüküyor.
Regal'i bilen alıyor, bilmeyende çamur atıyor. Bence daha iyi, bilen alsın bilmeyende hiç almasın, gölge etmesin.![]()
Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
0 Rh (+)Düz Giden Furkan - TNK![]()
2M is my life... Music & Motorcycle
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Herkese günaydın millet yeni bir haftaya ve yeni bir aya girdik motorlu günler yaklaşıyo herkes fuardan sonra daha da sabırsızlandı şimdi artık geziler yakındır, herkese bol kazançlı kazasız günler![]()
Konu CaNeR tarafından (02.Mart.2015 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir.
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Herkese günaydın öncelikleFuara katılmayı çok istesem de Daytonama kavuşmayı daha çok istediğimden gelemedim. Ama iyi oldu bir yandan çünküüüüüü.....
ALDIM))) evet, dün, pazar günü gittim bayiiye, oturdum ve sonunda beyaz Daytona 250 cc demir atımın işlemlerini başlattım
İşlerim dolayısıyla ruhsat ve plaka işlemlerini ancak Çarşamba günü halledebileceğim için demir atıma Çarşamba akşam kavuşacağımgünler geçmiyoooorrr
))))
Gitti kuzucuk..
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Hayırlı olsun, güle güle kullanın, artık resimleri bekliyoruz![]()
![]()
Şu anda 45 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 45 misafir)