Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1585 Toplam 7745 Sayfadan BirinciBirinci ... 58510851485153515751583158415851586158715951635168520852585 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77447 adet sonuctan sayfa basi 15,841 ile 15,850 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

erdincc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erdinç Kayan
    DEKORASYON TASARIM
     Suzuki marauder VZ 800
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Herkese gùnaydìn fuarda geldi geçti simdi onunuzde guzel gunesli gunler bizi beklesin en yakin zamanda guzel bir hafta sonu ufak bir gezi yapariz ins gezi olmasada hafta sonu bi kahvalti bahanesiyle toplanalim ozledik

frknulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Furkan Ulaş
    Hudson Deri Mağaza Satış
     Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Herkese hayırlı haftalar dilerim bu kadar kullanıcısı ve hayranı varken rr neden fuarlara katılmıyor bilginiz var mı? Modellerde değişiklik olmasa bile inceleme açısından çok güzel olurdu bence şahsen almak istememe rağmen bitane daytona inceleyemedim gitti :D
    Düz Giden Furkan - TNK

2M is my life... Music & Motorcycle

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı frknulas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese hayırlı haftalar dilerim bu kadar kullanıcısı ve hayranı varken rr neden fuarlara katılmıyor bilginiz var mı? Modellerde değişiklik olmasa bile inceleme açısından çok güzel olurdu bence şahsen almak istememe rağmen bitane daytona inceleyemedim gitti :D
    Eskiden katılıyordu Regal.
    Regal markası Çin kökenli olsa da, benim bir motorcu olarak gördüğüm , tarzıyla, kullanıcıları ile farklı bir marka.
    En güzel reklamı da fuarla değil, kullanıcıları , fanları, ve yoldaki gidişiyle yapıyor sanırım. Onun içinde bence fuara ihtiyacı yok bu markanın.
    Regal sahibi olmak, anladığım kadarıyla, bir takım taraftarı olmak gibi, bu dediğimi, bu camianın içine girince anlıyorsun.
    Ben böyle düşünüyorum en azından, ileride de bu dediklerim fazlasıyla çıkacak gibi gözüküyor.
    Regal'i bilen alıyor, bilmeyende çamur atıyor. Bence daha iyi, bilen alsın bilmeyende hiç almasın, gölge etmesin.

Furkan Ulaş
    Hudson Deri Mağaza Satış
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Potenza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskiden katılıyordu Regal.
    Regal markası Çin kökenli olsa da, benim bir motorcu olarak gördüğüm , tarzıyla, kullanıcıları ile farklı bir marka.
    En güzel reklamı da fuarla değil, kullanıcıları , fanları, ve yoldaki gidişiyle yapıyor sanırım. Onun içinde bence fuara ihtiyacı yok bu markanın.
    Regal sahibi olmak, anladığım kadarıyla, bir takım taraftarı olmak gibi, bu dediğimi, bu camianın içine girince anlıyorsun.
    Ben böyle düşünüyorum en azından, ileride de bu dediklerim fazlasıyla çıkacak gibi gözüküyor.
    Regal'i bilen alıyor, bilmeyende çamur atıyor. Bence daha iyi, bilen alsın bilmeyende hiç almasın, gölge etmesin.
    Söylediğiniz doğru aslında fakat benim gibi bu yola baş koymuş gençleri de düşünmeleri lazım gidip incelesek fuar indirimiyle alsak fena mı olur ciddi almayı düşünüyorum ama gidip bi türlü inceleyemedim daytonayı. Yakınımda bayi de yok çünkü
    Düz Giden Furkan - TNK

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı frknulas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söylediğiniz doğru aslında fakat benim gibi bu yola baş koymuş gençleri de düşünmeleri lazım gidip incelesek fuar indirimiyle alsak fena mı olur ciddi almayı düşünüyorum ama gidip bi türlü inceleyemedim daytonayı. Yakınımda bayi de yok çünkü
    Ben Anadolu Yakasındayım, burada motosikletçim Yüksel Bey var,çok kibar, yardımsever bir insan. Sitemizin de sponsoru. Buralara yolun düşerse, elinde 250cc de var, gidebilirsen senin için iyi olur. Ayarlayabilirsek zamanı beraber de gideriz.

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Herkese günaydın millet yeni bir haftaya ve yeni bir aya girdik motorlu günler yaklaşıyo herkes fuardan sonra daha da sabırsızlandı şimdi artık geziler yakındır, herkese bol kazançlı kazasız günler
    Konu CaNeR tarafından (02.Mart.2015 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir.

ersupalit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suphi Ilhan Yılmaz
    Dişhekimi
     RR Daytona 250cc Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    Herkese günaydın öncelikle Fuara katılmayı çok istesem de Daytonama kavuşmayı daha çok istediğimden gelemedim. Ama iyi oldu bir yandan çünküüüüüü.....

ALDIM ))) evet, dün, pazar günü gittim bayiiye, oturdum ve sonunda beyaz Daytona 250 cc demir atımın işlemlerini başlattım

İşlerim dolayısıyla ruhsat ve plaka işlemlerini ancak Çarşamba günü halledebileceğim için demir atıma Çarşamba akşam kavuşacağım günler geçmiyoooorrr ))))

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın, artık resimleri bekliyoruz

Furkan Ulaş
    Hudson Deri Mağaza Satış
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Potenza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Anadolu Yakasındayım, burada motosikletçim Yüksel Bey var,çok kibar, yardımsever bir insan. Sitemizin de sponsoru. Buralara yolun düşerse, elinde 250cc de var, gidebilirsen senin için iyi olur. Ayarlayabilirsek zamanı beraber de gideriz.
    Müsait olduğunuzda haberleşip günü belirtileriz sizinle gitmek isterim. Hem anadolu yakasını hiç bilmiyorum yardımcı olursunuz hemde tanışmış oluruz
    Düz Giden Furkan - TNK

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    50,442
    Beğenilmiş
    6,754
    Alıntı ersupalit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese günaydın öncelikle Fuara katılmayı çok istesem de Daytonama kavuşmayı daha çok istediğimden gelemedim. Ama iyi oldu bir yandan çünküüüüüü.....

ALDIM ))) evet, dün, pazar günü gittim bayiiye, oturdum ve sonunda beyaz Daytona 250 cc demir atımın işlemlerini başlattım

İşlerim dolayısıyla ruhsat ve plaka işlemlerini ancak Çarşamba günü halledebileceğim için demir atıma Çarşamba akşam kavuşacağım günler geçmiyoooorrr ))))
    Suphi Yeni Daytona'n hayırlı olsun yeni Makinaya yeni başlık aç resimleride koy makinayı görelim

Sayfa 1585 Toplam 7745 Sayfadan BirinciBirinci ... 58510851485153515751583158415851586158715951635168520852585 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 45 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 45 misafir)

Bu Konu için Etiketler