| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Benim makina da sıfır... Aynı dert... Servise gitti serviste iki hafta kaldı güya garantiden diskler ve jant değişti ama nafile... Aynı ses yine var.. Kaliperdeki oynama aynen devam ediyor... Zaten bundan sonra garanti umrumda değil adam gibi sevis yok burda Antalyada ama Avil Customs diye süper bir dükkan ve usta buldum, burda chopper/cruiser konusunda bayaa şanı var, oraya götürcem. Bakalım ne diyecekler, haftasonuna artık bende de durumlar... Haberdar ederim
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Ha bu arada ne jantın ne de diskin değiştiğine inanmıyorum o ayrı ;)
Regal Raptor Daytona DD 250 6c
Amasya
A Rh (+)Size kesinlikle katılıyorum sonuçta yeni olsa niye problem devam etsin ki yamukluk diskte değil değil ;-) ben sizin yerinizde olsam son bir kez daha şansımı denerdim benim servisle aramda soğuk ve 200 km var yoksa yapmaları için başlarından ayrılmazdım ;-) canınızı sıkmayın olmazsa o dediğiniz ustaya gidin hiç bir şey bu konuda sizden değerli değil ;-) saygılar
Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel
DD250e-9b (2016)
İstanbul
B Rh (+)Aslında bütün sorun lastiğin 8 çizmesinden kaynaklanıyor olabilir. Gözle görülmeyecek derecede yamuk olabilir. Orta göbekteki Rulmanlar sağlı sollu 20 tl onlar değişse problem çözülür kanımca.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)