Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normalde 100 km de ortalama 4.5 litre yakar jikle açık kullanırsan normalden fazla yakar bunun dışında karbiratör ayarı düzgün olmazsa bujilerde sıkıntı varsa fazla yakar sen ayarı yaptırmışsın birkaç test yap düzelmezse usta ayarları kontrol etsin
    Not: jikle kolu düz duruyor derken kapalıyken jikle en üstte durması gerekiyor ortada değil
    işte abi bilmiyodum ben 1bucuk aydır jikle kolu düz yere paralel kullanıyorum :D bugun düzeltti usta bu yukarda durcak diye :D

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ereneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte abi bilmiyodum ben 1bucuk aydır jikle kolu düz yere paralel kullanıyorum :D bugun düzeltti usta bu yukarda durcak diye :D
    Eren selam.
    Jikleyi motor soğukken ilk çalıştırma da o eski (yani senin tabirinle yere parelel) pozisyonuna getir.2-3 dakika o şekilde çalıştıktan sonra, şu anki pozisyonuna getir devam et.
    Eğer bu ara bujileri değiştirme zamanın geldiyse değiştir, yok gelmediyse söküp bir temizlettir derim.
    Selamlar..
    Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Potenza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eren selam.
    Jikleyi motor soğukken ilk çalıştırma da o eski (yani senin tabirinle yere parelel) pozisyonuna getir.2-3 dakika o şekilde çalıştıktan sonra, şu anki pozisyonuna getir devam et.
    Eğer bu ara bujileri değiştirme zamanın geldiyse değiştir, yok gelmediyse söküp bir temizlettir derim.
    Selamlar..
    ha bide bugün calısıyodu ısındı motor baktım yukarda jikle aşşa indirince stop ediyo bujiler değişeli 1 ay oldu hava filtresinide temizlettim

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ereneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha bide bugün calısıyodu ısındı motor baktım yukarda jikle aşşa indirince stop ediyo bujiler değişeli 1 ay oldu hava filtresinide temizlettim
    Motorun sıcakken, yani ısındığında, jikleyi çekersen bu sefer motorun boğulur, akabinde de stop eder, karbüratöre boşuna fazladan benzin göndermiş olursun buda yakıtça zengin karışım olur ve stop eder doğal olarak.
    Şu anda sorun yok gözüküyor. İleriki zamanlarda bu ve bu mesajdan önceki hususlara dikkat et kardeş.
    Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Potenza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motorun sıcakken, yani ısındığında, jikleyi çekersen bu sefer motorun boğulur, akabinde de stop eder, karbüratöre boşuna fazladan benzin göndermiş olursun buda yakıtça zengin karışım olur ve stop eder doğal olarak.
    Şu anda sorun yok gözüküyor. İleriki zamanlarda bu ve bu mesajdan önceki hususlara dikkat et kardeş.
    herşey için teşekkürler şimdiye kadar baya yanlıs kullanıyomusum jikle ne aşşada ne yukarda tam yere paralel duruyodu :D 150e 2den alışmısım ilk motorum oydu yukarı cekince jikle açık sanıyodum su an karbiratör ayarından sonra gaz tepkisi falan yumuşacık tatlı oldu bakalım ne yakcak 100 km de

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    eveeett karbüratör ayarından sonra depoyu doldurdum 100 km oldu bugün tekrar doldurdum 23 tl

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)