| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Gitti kuzucuk..
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Eren selam.
Jikleyi motor soğukken ilk çalıştırma da o eski (yani senin tabirinle yere parelel) pozisyonuna getir.2-3 dakika o şekilde çalıştıktan sonra, şu anki pozisyonuna getir devam et.
Eğer bu ara bujileri değiştirme zamanın geldiyse değiştir, yok gelmediyse söküp bir temizlettir derim.
Selamlar..
Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)
Gitti kuzucuk..
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Motorun sıcakken, yani ısındığında, jikleyi çekersen bu sefer motorun boğulur, akabinde de stop eder, karbüratöre boşuna fazladan benzin göndermiş olursun buda yakıtça zengin karışım olur ve stop eder doğal olarak.
Şu anda sorun yok gözüküyor. İleriki zamanlarda bu ve bu mesajdan önceki hususlara dikkat et kardeş.
Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)herşey için teşekkürler şimdiye kadar baya yanlıs kullanıyomusum jikle ne aşşada ne yukarda tam yere paralel duruyodu :D 150e 2den alışmısım ilk motorum oydu yukarı cekince jikle açık sanıyodum su an karbiratör ayarından sonra gaz tepkisi falan yumuşacık tatlı oldu bakalım ne yakcak 100 km de
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)eveeett karbüratör ayarından sonra depoyu doldurdum 100 km oldu bugün tekrar doldurdum 23 tl![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)