| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor 150 e-2
Istanbul - Sisli ( Avrupa Yakasii)
B Rh (+)
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Motosiklet aleminde yeni isen mevcut hız gayet ideal. Profesyonelleştikçe zaten o hızların yetmediğini, hatta altındaki makinanın da yetmediğini farketmen uzun sürmeyecektir. Aramızda kalsın Caner adında bir arkadaş aralara girmediğim, trafikte beklediğim için kamyon mu sürüyorsun gibi imalı konuşmalarına maruz kalsam da ikimizin de doğru düşündüğünü iddia edebilirim
150'liklerde nerededir bilmiyorum. Bilen arkadaş fotoğraf koyup atarsa daha iyi olabilir. 250 cc Daytona'da hemen benzin deposunun altında kurşun renginde bir mandal. Servisin bunları sana anlatması gerekir diye düşünüyorum. Hepsini iyice sor, araştır. Yağını, suyunu eksik etme. Benzini hiç eksik etme. Benim gibi otostop çekersin, kimse durmaz. 4 km yol yürürsün. Sorun acaba ıslanmayan yerlerimde mi diye düşünürken yağmur patlak verir. Eve gidene kadar ıslanmadık yerin kalmaz![]()
Giderken Caner adlı arkadaşımız gibi yapıp emniyet şeridinin vazgeçilmez sürücüsü olma. Şeridi tam ortala(rüzgar durumuna göre) Genelde tam ortadan gidince araçlar pek yaklaşamıyorlar. Her ne kadar teker izini takip etmen gerekiyor olsa da bence işe yarıyor. Neyse sana bilgilendirme yapıp Caner'e giydirdiğime göre sustum ben.
Umarım faydası dokunmuştur.
Sevgiler.
tb
Spyder
Samsun
0 Rh (+)
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)