Barışınızı tebrik ederim Cenk abi. Sorununu böyle yapıcı bir yöntemle çözdüğün için de seni ayrıca kutlarım. Örnek bir tutum olmuş.
Sent from my iPhone using Tapatalk
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW R1100RT
Karşıyaka/İzmir
A Rh (+)Barışınızı tebrik ederim Cenk abi. Sorununu böyle yapıcı bir yöntemle çözdüğün için de seni ayrıca kutlarım. Örnek bir tutum olmuş.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yamaha Dragstar 650
İzmir/Bornova
A Rh (-)Cenk abi köpekler konusunda tecrübemi biliyosunuz zaten lakabımdan da belli :D
Kampüste beni ısıran köpeği ertesi gün gittim sevdim. Burda küçükparkta beni ısıran köpeği ise defalarca besledim sevdim ama "o" da ısırdı.. Köpekleri çok seviyorum, bana çoğu zaman insanlardan daha yakınlar ama onlara bu yaptıklarından dolayı kızgın değilim, sadece kırgınım...
Regal Raptor - DD 250E-6C
İzmir/Göztepe
0 Rh (+)[QUOTE=ob1kanobi;196660]Barışınızı tebrik ederim Cenk abi. Sorununu böyle yapıcı bir yöntemle çözdüğün için de seni ayrıca kutlarım. Örnek bir tutum olmuş.
Sağol, umarım yöntem uzun sürekli ve başarılı olur.
Regal Raptor - DD 250E-6C
İzmir/Göztepe
0 Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Vallahi aslında güzel yol izlemissin köpekler gerçekten o kadar nankör hayvanlar değiller. Yalnız şöyle bir durum var senin bu sosis rüşveti ile imzaladığını barış antlaşması sadece sen oradan yürüyerek geçerken ve onları seversen olabilecek bir durum çünkü senden başka bir sürü motorlu gelip geçeceği için onu anlayamacaklardir. Yinede dikkatli olmanızı öneririm başınıza birşey gelmesin
Regal Raptor DD250 2006 model
İzmir - Bayraklı
0 Rh (+)Bence buragi artçı olarak taşımak en mantiklisi köpek gelirse atın buragi zaten o alışık geçen seferihisarda köpeklerin gözü resmen buragi aradı izlediler ve hiç saldırmadilar.. Şaka bi yana ben korkmamama rağmen ( bikere kız arkadaşımı korumak için bogustugumu bilirim) bana bi radyatore patlamıştı bide köpek korkusu olan kişilere hak veririm yanı bence böle olduğunda durun abi ben eğer işlek bi yolda değilsem duruyorum inip kovaliyorum sonra kalan karizmayla geri binip devam ediyorum yoluma
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Karızma sonrasında hastanede kuduz aşısı ile devam ederse şaşırmam)))
Regal Raptor DD250 2006 model
İzmir - Bayraklı
0 Rh (+)
Yamaha Dragstar 650
İzmir/Bornova
A Rh (-)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)