| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Nasil yapildigini kisaca anlatayim; spyderin yan kapaklarinin hemen onunden acik hava filtresinin borusu klips(elektrik kablosu kelepcesi) ile bi yere baglanmis. Borunun ucuna takilan filtre boruya kelepcelenmis. Hava filtresinin hemen arkasindan da boru delinip yine klips ile benzinligin altinda bi yere tutturulmus. Hava filtreleri ortalama 15tl olsa ve borusu da 10tl olsa carp ikiyle 50tl ye mal olur diye dusunuyorum. Olumlu yani bosluk kapaniyor havasi degisiyor motorun (bence) 😄 olumsuz bi yanini gormedim. Ses yapmiyor, tehlike tesekkul etmiyor.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spyder
A Rh (+)
Daytona
AB Rh (+)
Daytona
AB Rh (+)Celil abi görünce fikrini beyan edersen çok mutlu olurum. Senin onayından geçiyor mu bu sistem?
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Maliyeti dusundugumden de uyguna geliyor. Sadece göstermelik olduğu için motora bi zararı da olmaz diye düşünüyorum. Motoru alınca yapacagim projelerden biri
Düz Giden Furkan - TNK![]()
2M is my life... Music & Motorcycle
Spyder
A Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Ben depo altındaki boşlukları birlikte gorselliginde olması gerektiğini şık güzel birseyin orada olmasını isterim ama aramızdan yapacak arkadaşlar varsa eve seve fotolarına bakarım 😊😊😊
RR DD250e-9b Classic
İstanbul - Bakırköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Spyder
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)