Arkadaşlar uzun zamandır birlikteyiz bir çok ilden arkadaşımız var ama denizliden aktif arkadaşlarar sesleniyorum benden başka denizlili arkadaş göremedim konuyu okuyanlar bi ses versin valla sıkıldım denizlide tek başıma
Ben ve arkadaşım ikimizdede asya ghost var birde ramzey li bi arkadaşımız var 3 kişiden fazla olamıyoruz
Denizlide çeşitli MK klüpleri ve toplulukları var bi kaç defa toplu sürüş tarzı geziye çıktık pek samimiyet olmadı ve chopper/cruiser tarzı fazla olmadığından çok dağınık oluyordu eğer varsa denizlili arkadaşlar burada tanışalım ve gerekirse kendi grubumuzu kuralım hemen hemen her akşam dışardayım ama aktif kimse olmadığından yada bulamadığımdan mal gibi tek dolaşıyorum ve en son çekiyorum bi kafeye kendim oturuyorum
Bu arada denizlide ATMC üyelerinden birinin açtığı ve çoğunlukla normal müsterilerin yanı sıra motosiklet sürücülerinin ve ATMC üyelerinin çok takıldığı bir mekan var ve tam bir chopper ruhu olan bir yer yolu düşenlere tavsiye ederim ve çoğu zaman tek başımada olsam burada vakit geçiririm denizliden arkadaşlarıda toparlayabilirsem böyle bir yerde çok güzel muhabbetler edebilir ve kendimizi gösterebiliriz inşallah ben gibi bikaç arkadaş daha bulabilirim
DENİZLİ lilere duyulur![]()
![]()

Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)