Arkadaşlar siteyi biliyor ama forum olayını pek sevmedikleri için herhalde üstünde durmuyolar benim amacım regalcileri toplamak ghostu olan arkadaşımı hallederim tamamda diğerini bilemicem şimdi 😂😂
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Arkadaşlar siteyi biliyor ama forum olayını pek sevmedikleri için herhalde üstünde durmuyolar benim amacım regalcileri toplamak ghostu olan arkadaşımı hallederim tamamda diğerini bilemicem şimdi 😂😂
Love & Respect
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Mustafa RaptorRiders bir markadır. Ve bu marka adı altında RaptorRiders vizyonu ve misyonu dışında kendine sadece arkadaş bulmak adı altında buradan faydalanmak saygıya ve RaptorRiders için harcanan tüm emeğe saygısızlık olur. Yönetim bu durumu hoş karşılamaz. Bununla ilgili daha samimi bi açıklama yaparsan yanlış anlamalara mâhal vermemiş olursun. Bunları gözardı etmeyeceğini ve sadece RaptorRiders çatısı altında yeni dostlar kazanmak isteyeceğini diler. Bu yolda bizlerle bir bütün olarak yürüyeceğini umarım.
Not. Burada markaya yönelik bi topluluk yoktur . Chopper cruiser custom makinalara ait herkes katılabilir !!!
Saygılar
Uğur GÜLER
Konu Bypale tarafından (07.May.2016 Saat 19:53 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Mustafa. bypale arkadaşımız doğru söylüyor umarım yazdıklarını yanlış algılıyoruzdur Raptor Riders forumu altında tanıtışıp dışarıda ayrı takılırız kendi gurubumuzu kurarız demek mümkün değil ayrıca gurubumuzda olan ve gurubumuzla takılan her üyenin, kişinin mutlaka forumda aktif olması ve burada ve dışarıdaki toplantı buluşmalarda Raptor Riders Tüzüğünde belirtilen kurallara kayıtsız şartsız uyması gerekiyor![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)