Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Andarkan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yiğit Kaan Eren
    Öğrenci
     YOK
     Ankara-Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Denizli il teşkilatının kurulması için konuyu canlı tutalım Haydi DENİZLİ.
    Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.

Fatal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa SARAÇ
    Elektrik - Elektronik
     Ghost 350 DD350E-6C
     Denizli
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    79
    Kimse yok galiba bende çok hevesliyim ama hevesim kursağımda kalıcak belliki
    Love & Respect

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Alıntı Fatal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafa ilk başlangıç en zor tarafı uzun zaman ve sabır gerekiyor buradan olmazsa denizlide yolda gördüğün chopper kullanıcılarını sen çekip buraya getirir ekibi uluşturursun

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Azim ve sabırla herşey başarılır. Zaman olacak şeyler bunlar hep

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı Bypale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafa diğer ghostlu arkadaşın ve ramzeyli arkadaşın foruma üyemi.
    Eğerki başka kluplere bağlı değillerse işe onları foruma kaydettirmekle başlayabilirsin. Ve yönetimde size gereken desteği gösterecektir. Bundan sonra zaten sizi biararada samimi RaptorRiders 'a inanmış olarak görenlerde size katılacaktır işin başı emekten geçer. RaptorRiders'ı vizyonu ve misyonuyla bu yolda denizlide sen taşıyabilirsin. Öncülük yapmak istersen Bu konuda yönetimle irtibata geçmeni tavsiye ederim.
    Arkadaşlar uzun zamandır birlikteyiz bir çok ilden arkadaşımız var ama denizliden aktif arkadaşlarar sesleniyorum benden başka denizlili arkadaş göremedim konuyu okuyanlar bi ses versin valla sıkıldım denizlide tek başıma
    Ben ve arkadaşım ikimizdede asya ghost var birde ramzey li bi arkadaşımız var 3 kişiden fazla olamıyoruz
    Denizlide çeşitli MK klüpleri ve toplulukları var bi kaç defa toplu sürüş tarzı geziye çıktık pek samimiyet olmadı ve chopper/cruiser tarzı fazla olmadığından çok dağınık oluyordu eğer varsa denizlili arkadaşlar burada tanışalım ve gerekirse kendi grubumuzu kuralım hemen hemen her akşam dışardayım ama aktif kimse olmadığından yada bulamadığımdan mal gibi tek dolaşıyorum ve en son çekiyorum bi kafeye kendim oturuyorum

Bu arada denizlide ATMC üyelerinden birinin açtığı ve çoğunlukla normal müsterilerin yanı sıra motosiklet sürücülerinin ve ATMC üyelerinin çok takıldığı bir mekan var ve tam bir chopper ruhu olan bir yer yolu düşenlere tavsiye ederim ve çoğu zaman tek başımada olsam burada vakit geçiririm denizliden arkadaşlarıda toparlayabilirsem böyle bir yerde çok güzel muhabbetler edebilir ve kendimizi gösterebiliriz inşallah ben gibi bikaç arkadaş daha bulabilirim

DENİZLİ lilere duyulur
    Alıntı Bypale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafa RaptorRiders bir markadır. Ve bu marka adı altında RaptorRiders vizyonu ve misyonu dışında kendine sadece arkadaş bulmak adı altında buradan faydalanmak saygıya ve RaptorRiders için harcanan tüm emeğe saygısızlık olur. Yönetim bu durumu hoş karşılamaz. Bununla ilgili daha samimi bi açıklama yaparsan yanlış anlamalara mâhal vermemiş olursun. Bunları gözardı etmeyeceğini ve sadece RaptorRiders çatısı altında yeni dostlar kazanmak isteyeceğini diler. Bu yolda bizlerle bir bütün olarak yürüyeceğini umarım.

Not. Burada markaya yönelik bi topluluk yoktur . Chopper cruiser custom makinalara ait herkes katılabilir !!!

Saygılar

Uğur GÜLER
    Alıntı Hang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıfırdan başlayarak bir ilde oluşum gercekleştiren arkadaşlar var tabi bu emek ve sabır işi herkesi forumdan cagırma davet etme işi..Sende istersen gercekten sizin orası içinde bu oluşum kaçınılmazdır... Umarım en kısa zamanda olur kolay gelsin denizli ye tam destek
    Alıntı Andarkan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denizli il teşkilatının kurulması için konuyu canlı tutalım Haydi DENİZLİ.
    Arkadaşlar Teşkilat Kurma düşüncesine sahip üyeler, teşkilat kurma planları ve fikirleri online olmaktan ziyade arka planda yürütülmelidir. Bu konuyla ilgili irtibat kurup fikir alabileceğiniz kişiler tüzüklerde belirtilmiştir. Bu kişilerin haricinde yapılan yorumlar yanlış yönlendirilmelere sebebiyet verebilir.

Herkesin görev ve sorumluluklarının belirtildiği tüzükleri yeniden okuyarak daha titiz bir çalışma içerisinde bulunalım. Gereken hallerde burada nasıl yapılacağını tarifleme yerine görevli personellere yönlendirilme yapılması gerekmektedir!!

Fatal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa SARAÇ
    Elektrik - Elektronik
     Ghost 350 DD350E-6C
     Denizli
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    79
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafa ilk başlangıç en zor tarafı uzun zaman ve sabır gerekiyor buradan olmazsa denizlide yolda gördüğün chopper kullanıcılarını sen çekip buraya getirir ekibi uluşturursun
    Şu andaki çapam bu zaten düzgün sorun çıkatmayacak adımızı lekelemeyecek insanları toparlamak

Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Teşkilat Kurma düşüncesine sahip üyeler, teşkilat kurma planları ve fikirleri online olmaktan ziyade arka planda yürütülmelidir. Bu konuyla ilgili irtibat kurup fikir alabileceğiniz kişiler tüzüklerde belirtilmiştir. Bu kişilerin haricinde yapılan yorumlar yanlış yönlendirilmelere sebebiyet verebilir.

Herkesin görev ve sorumluluklarının belirtildiği tüzükleri yeniden okuyarak daha titiz bir çalışma içerisinde bulunalım. Gereken hallerde burada nasıl yapılacağını tarifleme yerine görevli personellere yönlendirilme yapılması gerekmektedir!!
    Üyeleri bulsam gerisi zaten tüzüğe uygun hareket etmek olacak zaten tüzüğü dün indirdim bi kısmını okudum bitiremedim komple ama bu işi başarıcam inşallah
    Love & Respect

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Şu andaki çapam bu zaten düzgün sorun çıkatmayacak adımızı lekelemeyecek insanları toparlamak

Üyeleri bulsam gerisi zaten tüzüğe uygun hareket etmek olacak zaten tüzüğü dün indirdim bi kısmını okudum bitiremedim komple ama bu işi başarıcam inşallah
    Sen elinden gelen tüm gayretini göster kardeşim. Çabalamaya devam et. Yönetimle görüştükten sonra aksiyon almak için en kısa zamanda irtibata geçeceğim seninle

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)