Denizli il teşkilatının kurulması için konuyu canlı tutalım Haydi DENİZLİ.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
Ankara-Çankaya
0 Rh (+)Denizli il teşkilatının kurulması için konuyu canlı tutalım Haydi DENİZLİ.
Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Kimse yok galiba bende çok hevesliyim ama hevesim kursağımda kalıcak belliki
Love & Respect
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar Teşkilat Kurma düşüncesine sahip üyeler, teşkilat kurma planları ve fikirleri online olmaktan ziyade arka planda yürütülmelidir. Bu konuyla ilgili irtibat kurup fikir alabileceğiniz kişiler tüzüklerde belirtilmiştir. Bu kişilerin haricinde yapılan yorumlar yanlış yönlendirilmelere sebebiyet verebilir.
Herkesin görev ve sorumluluklarının belirtildiği tüzükleri yeniden okuyarak daha titiz bir çalışma içerisinde bulunalım. Gereken hallerde burada nasıl yapılacağını tarifleme yerine görevli personellere yönlendirilme yapılması gerekmektedir!!
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Şu andaki çapam bu zaten düzgün sorun çıkatmayacak adımızı lekelemeyecek insanları toparlamak
Üyeleri bulsam gerisi zaten tüzüğe uygun hareket etmek olacak zaten tüzüğü dün indirdim bi kısmını okudum bitiremedim komple ama bu işi başarıcam inşallah![]()
Love & Respect
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)