Uğur Güzel olmuş güle güle kullan![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Uğur Güzel olmuş güle güle kullan![]()
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Uğur görünüm olarak cok güzel olmuş. Umarım aradığın rahatlığa da kavuşmuşsundur![]()
Trust me! I am an engineer
DD 250 e10 spyder
Ankara - sincan
0 Rh (+)Zinciri yaglandi tum vidalar yaglandi sıkıldı tum farlari degisti gaz elciginin boslugu alindi fren ayarlari yapildi diskler kontrol edildi. Cunku sali gunu kusadasina gidiyoz askimlannn 😁😁😁😇
Regal raptor DD250E 9B
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)
CELİL (20.Ağustos.2016), FouL (22.Ağustos.2016), Kerem Düzgün (22.Ağustos.2016), Ömer (22.Ağustos.2016) Bunu beğendi.
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Abi ikitellide alüminyum argon yapan bi kaynakçı var. ali ünverdi abide bi kaynakçının kartı vardı. Onunla irtibat lur.Normal argon eritir pedalı. Eski kaynak yerinden kesilirse. Pedal biraz kısalıcak ama çok kullanımı etkilemez diye düşünüyorum. Kesilip kalan temiz yerinden yeniden aliminyum argonla taş gibi olur abicim.
Konu Bypale tarafından (22.Ağustos.2016 Saat 11:23 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)
Bypale (22.Ağustos.2016), CELİL (22.Ağustos.2016), FouL (22.Ağustos.2016), HelmettolgA (22.Ağustos.2016), Kerem Düzgün (22.Ağustos.2016) Bunu beğendi.
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Daytona 250
Gaziantep
A Rh (+)Bu tarz hayati önem taşıyan parçaların tamiri bana pek sağlıklı gelmiyor. Kaldı ki orijinali zaten pek sağlam ve kaliteli olmayan bir parçanın tamirlisi ne kadar sağlam olur o da tartışılır. Eğer ki sıfırı bütçeyi çok aşıyorsa gerekirse taksitle alıp sağlam yedek parça kullanmak gerektiği kanaatindeyim. Kazasız sürüşler.

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Gönül yenisini istiyor ama aleminyum bir parça için dünya para istiyorlar. Birde kaynak aleminyum kaynağı yapıldı. Mevcut boş kısım doldurularak eskisinden daha sağlam hale geldi.
Bunu senin yazdıklarına karşılık olarak yazılmış bir yazı olarak algılanmasın. O pedal kırıldığı Zaman yaşadıklarımı ben biliyorum. İşi şansa bırakmam
Spyder & ben
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)