Alıntı Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Can hayırlı olsun.Rengi,şekli şemali çok güzel duruyor.Allah kaza bela vermesin inşallah.Bu Hysosung GV250 lerde bazı kronik sıkıntılar mevcut.İthalatçı Firmaların sahip çıkmaması ve artık üretiminin 2016 itibariyle durmuş olmasından ötürü ülkemizde ciddi bir yedek parça sıkıntısı var maalesef.En azından ben böyle biliyorum ? Benim bildiğim ikinci el alınırsa mutlaka yapılmalı ve her 20.000 km de konjektör değiştirilmeli.En büyük sıkıntılardan biri budur.Ardından buji ve başlıklar NGK ile değiştirilmeli.Zira buji başlıkları çok çabuk kırılıyor.Sonra mutlaka elektrik tesisatının sağlıklı işlemesi açısından akü Bosch marka maliteli bir akü ile değiştirilmeli.Gaz ve debriyaj teli değiştirilmeli.Yedek parça almadan mutlaka yurtdışı fiyatlarına bakmanı tavsiye ederim.İnan bazı parçalarda türkiyedeki fiyatlarına oranla %75 daha uygun olabiliyor.Mesela altta ki video da ayrıntılı bir şekilde de açıklanmış.

Bana biraz küçük kalsa da 350 Spyder bulamazsam düşündüğüm bir motordur.Ancak yedek parça sıkıntısı ve artık üretiminin durması benim için en büyük soru işaretlerini oluşturmakta.
Merhaba Eray
Bu motorların elektrik tesisatında sorun çıkabiliyor bunun önüne geçmek için bağlantı yerlerini lehimliyorlar bunu da ben ekleyim.
Ancak bakımlı ve düzgün kullanıldığı zaman kolay kolay arıza verecek makineler değil bence.
Yedek parça konusunda 2016 dan beri chopper crusier tarzı motor gelmiyor, maalesef bu regal raptor için de geçerli. Yedek parça sıkıntısı ileriki zamanlarda tüm motorlar için olacak gibi. Hatta bazı regal satıcıları ellerindeki makineleri dağıtarak yedek parça olarak sattığını duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum.
Sonuçta bu sıkıntı her marka için geçerli.
Çok güzel modeller üretilsede maalesef ülkemizde satışları yok, gelecek yıllar nasıl şekillenecek hep beraber göreceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi