Alıntı erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Eray
Bu motorların elektrik tesisatında sorun çıkabiliyor bunun önüne geçmek için bağlantı yerlerini lehimliyorlar bunu da ben ekleyim.
Ancak bakımlı ve düzgün kullanıldığı zaman kolay kolay arıza verecek makineler değil bence.
Yedek parça konusunda 2016 dan beri chopper crusier tarzı motor gelmiyor, maalesef bu regal raptor için de geçerli. Yedek parça sıkıntısı ileriki zamanlarda tüm motorlar için olacak gibi. Hatta bazı regal satıcıları ellerindeki makineleri dağıtarak yedek parça olarak sattığını duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum.
Sonuçta bu sıkıntı her marka için geçerli.
Çok güzel modeller üretilsede maalesef ülkemizde satışları yok, gelecek yıllar nasıl şekillenecek hep beraber göreceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sırf bu nedenlerden ötürü acaba başka tarz motor mu alsam diye de düşünmüyor değilim açıkçası.Regal,Hyosung ve bunlar gibi markaların artık üretilmemesi veya ithal edilmemesi hem ikinci el piyasasını hen de yedek parça sıkıntısını beraber getiriyor.Alacağım ilk motorun son sahibi olmak istemem.Illa ki iki yıl içinde daha düzgün bir şeylere geçmek isterim.Işte bu sebepten ötürü acaba RX Evo3i tarzı 250cc bir Enduro mu alsam diye aklımdan çokça geçiriyorum.Hem ikinci eli hem parça sıkıntısı yok.Hangisi daha mantıklı olur bilemedim ?

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi