| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Daytona 250V
Ankara
A Rh (+)
CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), erkopaşa ( 2 Gün önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), Küpeli (1 hafta önce), Resul.D ( 3 Gün önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.

Keeway land cruiser
Ankara
A Rh (+)IMG_20260512_172017.jpg
Sonunda yankapagi ve kafaligi taktım idarelik deneme olarak taktım bir kaç gün test ettikten sonra sağlamlastiracagim
Yan kapak Mehmet'in kapağından klonladim kafaligida 3d printer dan.basarak yaptım
CELİL ( 3 Gün önce), deatheater ( 3 Gün önce), erkopaşa ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 3 Gün önce), Küpeli ( 3 Gün önce), newmoon06tr ( 2 Gün önce), Tarmina (1 gün önce), Yusuf006emre ( 3 Gün önce) Bunu beğendi.
Konu Resul.D tarafından ( 3 Gün önce Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.

Honda Shadow VT600C
İstanbul - Küçükçekmece
A Rh (+)
CELİL ( 3 Gün önce), erkopaşa ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 3 Gün önce), Küpeli ( 3 Gün önce), newmoon06tr ( 2 Gün önce), Resul.D ( 2 Gün önce), Tarmina (1 gün önce), Yusuf006emre ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.
better to burn out than to fade away
Honda-CL250
Ankara
A Rh (+)
CELİL ( 3 Gün önce), deatheater ( 3 Gün önce), erkopaşa ( 2 Gün önce), Küpeli ( 3 Gün önce), newmoon06tr ( 2 Gün önce), Resul.D ( 2 Gün önce), Tarmina (1 gün önce), Yusuf006emre ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

VFR 800X Crossrunner
Ankara
A Rh (+)Resul sen seviyorsun bu işleri eline sağlık güzel olmuş.
SM-A566B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli (1 gün önce), newmoon06tr ( 2 Gün önce), Resul.D ( 2 Gün önce), Tarmina (1 gün önce), Yusuf006emre (1 gün önce) Bunu beğendi.
İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)Resul eline sağlık, yan kapak efsane olmuş.
RMX3085 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli (1 gün önce), Resul.D (1 gün önce), Tarmina (1 gün önce), Yusuf006emre (1 gün önce) Bunu beğendi.
OF COURSE, AIR FORCE

Regal Raptor Daytona 250 S
İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
A Rh (+)
Motosikletimin benzin pompa hortum girişi kırılmıştı daha önceden japon ve iran macunu ile tamir etmiştim ancak 6 ay dayanabildi ve pompanın orijinalini hiçbir yerde bulamadım. Araştırmalarım sonucunda mondial xtreme 200i nin uyumlu olacağını tahmin edip sipariş verdim. Kargo bugün elime ulaştı uyumlu olmayan tek yer jakın girdiği yer orayı da jakı iptal edip hortum ve kelepçe ile sabitledim. Motorla biraz gezdim sıkıştırdım herhangi bir kaçak vs söz konusu değil. İşlemlerin sonucunda zinciri temizleyip yağladım bujileri değiştirdim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
CELİL (1 gün önce), deatheater ( 18 Saat önce), erkopaşa ( 22 Saat önce), karatepeemre2 (1 gün önce), Resul.D ( 15 Saat önce), Tarmina (1 gün önce), Yusuf006emre (1 gün önce) Bunu beğendi.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Yavuz hadi geçmiş olsun keyifle kullan 👍🤟
deatheater ( 18 Saat önce), erkopaşa ( 22 Saat önce), karatepeemre2 (1 gün önce), Küpeli (1 gün önce), Tarmina (1 gün önce), Yusuf006emre ( 21 Saat önce) Bunu beğendi.

Regal Raptor Daytona 250 S
İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
A Rh (+)
CELİL (1 gün önce), deatheater ( 18 Saat önce), erkopaşa ( 22 Saat önce), karatepeemre2 (1 gün önce), Tarmina (1 gün önce), Yusuf006emre ( 21 Saat önce) Bunu beğendi.
Honda-CL250
Ankara
A Rh (+)
CELİL (1 gün önce), deatheater ( 18 Saat önce), erkopaşa ( 22 Saat önce), Küpeli (1 gün önce), Tarmina (1 gün önce), Yusuf006emre ( 21 Saat önce) Bunu beğendi.
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)