Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    rafethasal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

rafethasal
    Bilgisayar
     DADYW 250E-9
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Walla ben şükrediyorum. Çünki önce eve giderken arzızanın düzelmediğini fark ettim ve hemen diğer tamircime gitim. Dediğin gibi kış olmasının ve fazla yol yapmamış olmamın eseri ucuz yırttık. Şans yani tamamen.

Serbest Meslek
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    benımde motorda 5 vıtesde takıldı motor dıslıde bı sey yoktu ancak bır mıl ıle bır yay degıstı yaklasık 200 ytl ye halletı alı usta sanada gecmıs olsun ayrıca debıyaj balatasıda degısmıstı.

rafethasal
    Bilgisayar
     DADYW 250E-9
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar bu akşam tamirciden aldığım bi haber daha size, radyatörüm delik çıkmış. Antifiriz koyarken farketmişler. Pazartesiye kaldı işim. Radyatör tamirden gelince motorum hazır olacak. Sizlerer yine yine bilgi veririm.
    Sevgi, selam...

Rafet HAŞAL

yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sebahattin YANAR
    Teknik Öğretmen
     Regal Raptor DADYW
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı rafethasal Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar bu akşam tamirciden aldığım bi haber daha size, radyatörüm delik çıkmış. Antifiriz koyarken farketmişler. Pazartesiye kaldı işim. Radyatör tamirden gelince motorum hazır olacak. Sizlerer yine yine bilgi veririm.
    Sevgi, selam...

Rafet HAŞAL
    Sana da geçmişler olsun
    Malesef usta konusunda yaşadıklarımız aynı. Emin olmadığım firmayla çalışmam.
    Kendimin yapacağı işler olduğunda kendim yaparım. aşan durumlarda kafama yatan ustayla beraber çalışırım yine kendim takip ederim. Bu son radyatör olayın da da sadece peteklerin montajında ustaya muhtaç oldum. O da zaten tanıdığım sözüm nazımın geçtiği biri. Sağolsun iyi işcilik yaptı memnunum.
    Radyatör konusunda tamir bir yere kadar gidecektir. Bir sonraki arızada petekleri değiştirmeni tavsiye ederim.
    Sakın yenisini alma kalite bariz bir şekilde belli oluyor.
    Saygılar selamlar. Sağlıcakla kal.
    Ne Ekersen Onu Biçersin.
    Kırmızı DADYW CUSTOM
    ÇANAKKALE - Merkez

rafethasal
    Bilgisayar
     DADYW 250E-9
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Şimdi konu nereden nerelere gelmiş diye bakarken fark ettim. Birkaç mesaj önce radyatör problemi kronikmiş filan diye yazmışım. Sanki içime doğmuş gibi. Trajik-komik bi durum ama napalım. Herşeye rağmen motorumu seviyorum...

Sevgi, selam...

Rafet HAŞAL

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Gülerim abi buna, radyatörü deliksiz regal yok, literatüre gircek bu olay artık

enginbcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

engin bcn
    Serbest Meslek
     regal raptor dd 250e
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bu anlatılanlara çok benzer bir sorunda bende var ve nedense çözül(e)medi 10 gün kadar önce acayip bir ses rahatsız edercesıne sankı bi şeyler bişeyleri sürtünerek öldürüyor çaydanlıkta su kaynarken çıkan sesler gibi sesler çıkıyor gittim servisime şanzuman dendi motor göremediğim bir bölümde 1 saat uğraşıldıktan sonra geri geldi ve hakkaten çözüldü vedalaşıp ayrıldım 40km sonra yine başladı ve ben yine serviste bittim bu kez bence bu şanzumandan değil onu düzelttik bu ses egzos içindeki perdelerin kırılmasından kaynaklanıyor dendi egzos cuya gittim yokmuş ööle bişi naapmalı acaba iyice parçalanmalı sonra bende 300 500 ytl ler mi harcamalıyım ne dersiniz??
    Engin
    35 aj 0895
    İzmir-Bornova

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Adamlar sana ne işlem yaptıklarını anlatmadılarmı, bunu öğren ve adamlara açık açık söyle eğer aynı olaydan ötürü motorum zarar görürse tüm mesüliyet sizindir diye, salla pati iş yapmasınlar insanlara.

rafethasal
    Bilgisayar
     DADYW 250E-9
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Walla hocam sana tavsiyem, diğer motorcu arkadaşlara bi sor İzmir'de sağlam bi usta denilince kimi söylüyorlar. Ona git. Tabi önce servisine gitmeni yaşadığım tüm olumsuzluklara rağmen söylüyorum. Ve arıza tekrar ediyor ise bişeyşer eksik veya gözden kaçmış demektir. Servisten garanti dahilinde çözmelerini iste. Çözmezlerse kendi güvendiğin bir ustaya başından geçenleri ve şikayetini anlat. Değişen parçaları söyle. O zaten olayı çözer inşallah.

Sevgi selam...

Rafet HAŞAL

kawa500 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ugur Digan
    Serbest Meslek
     RR 250-2005
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı enginbcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu anlatılanlara çok benzer bir sorunda bende var ve nedense çözül(e)medi 10 gün kadar önce acayip bir ses rahatsız edercesıne sankı bi şeyler bişeyleri sürtünerek öldürüyor çaydanlıkta su kaynarken çıkan sesler gibi sesler çıkıyor gittim servisime şanzuman dendi motor göremediğim bir bölümde 1 saat uğraşıldıktan sonra geri geldi ve hakkaten çözüldü vedalaşıp ayrıldım 40km sonra yine başladı ve ben yine serviste bittim bu kez bence bu şanzumandan değil onu düzelttik bu ses egzos içindeki perdelerin kırılmasından kaynaklanıyor dendi egzos cuya gittim yokmuş ööle bişi naapmalı acaba iyice parçalanmalı sonra bende 300 500 ytl ler mi harcamalıyım ne dersiniz??
    bu seslere benzer bir sesle bende karşılaştım ve ustaya dediğim şanzıman öldü galiba.....usta kısa bir tur atti ve arka tekerden kaynaklandığını soyledi...tekerleği çıkardığımızda dişli için konan bilyanin bozulmuş olduğunu gördük ve değiştirdik....şimdi maşallahı var....bu olay 16.000 km de oldu...şu an 17.000 km de.....
    UĞUR DİGAN
    REGAL RAPTOR 250 (2005)
    www.turkiyemotosiklet.org

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)