Gerçekten merak ediyorum,
özellikle RR250-E9 un ilk sahibi kim ise tanışmak isterdim (son sahiplerinden biri olarak).
Ayrıca ödül töreni falan da düzenlenebilir :|
Bildiğim kadarıyla RR250-E9 ithal edilmiyor artık (belki de üretilmiyordur bile).
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regalraptor E-9
İstanbul
0 Rh (+)Gerçekten merak ediyorum,
özellikle RR250-E9 un ilk sahibi kim ise tanışmak isterdim (son sahiplerinden biri olarak).
Ayrıca ödül töreni falan da düzenlenebilir :|
Bildiğim kadarıyla RR250-E9 ithal edilmiyor artık (belki de üretilmiyordur bile).
Konu EfLaTuN tarafından (24.Mart.2008 Saat 10:13 ) değiştirilmiştir.
Nobody is Perfect,
So I am Nobody !!!
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)İlk sahibini bulmak zor ama regal raptoru ününe kavuşturan kişi motosiklet.net sitesinde GREAT WHITE SHARK kullanıcı isimli adını şimdi hatırlamadığım ama tanışmış olduğum kişidir, bildiğim kadarıyla sitemizdede kaydı olması lazım ama katılımcı değil malesef. RR hem üretiliyor hemde ithal ediliyor hala...
Regalraptor E-9
İstanbul
0 Rh (+)250E-9'un hala ithalatı sürüyor mu?
Nobody is Perfect,
So I am Nobody !!!
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Abi ne yapacaksınız ilkini sonuncusunu sonuçta regale sahip çıkan olmadı görüyorsunuz, şu anda motor ortada kaldı kimse sahiplenmiyorç
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Biz varız dedem niye ortada kalsın parçası gelmezse sanayide yaptırırız rulmancı var kaportacı var tornacı var rektifiyeci var segmancı pistoncu hem belki bu halinden daha dayanıklı olur belki
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)onun zaten RR la ilgisi yok aksesuarcıya gitcen hehehh
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)