Bu arada nedir bu Ayvalık tostunun özelliği anlamadım tost tosttur ya koyarsın ekmeğin sandeviçin arasına nevaleyi biter, bi Ayvalık tostudur gidiyor, siz gelinde Gaziantepin cartlak kebabını yiyin, bak bidaha başka bişey yermisiniz.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Bu arada nedir bu Ayvalık tostunun özelliği anlamadım tost tosttur ya koyarsın ekmeğin sandeviçin arasına nevaleyi biter, bi Ayvalık tostudur gidiyor, siz gelinde Gaziantepin cartlak kebabını yiyin, bak bidaha başka bişey yermisiniz.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)VAY VAY VAYYYY
BENİ YAZMADIN DEMEK ADMİNİMM ALPERİMM :(:( ALACAĞIN OLSUNNN. :?:
ben kelebekte olsam gelecem oralara ( kelebek olursam hanım ve coluk cocuk gelecem ) yok tek olursam 2 tekerle gelecem ölmez sağ kalırsak ...
Eskişehir'deki YÜZBAŞIM'a özel davitiye gönderelim derim. foruma katılmasa bile toplantıya gelir bakarsınız..
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)Ama Kino baba ne zaandır yoksun sitede. Bak sana özelden mesaj gönderdim telefonunu alabilirmiyim diye ama cevap alamadım ziyarete gelecektim oysa.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)Konu haluka28 tarafından (29.March.2008 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Baba nerelerdesin, seni arayacaktım cepten dedim erken, ama sen önce davrandın, sevindim valla.
Admin gönderir özel davetiye, daha dün akşam konuştum yüzbaşım ile, o da tayin işleri falan ne yapsın. Eskişehir de kalırsa tabii ki gelecek toplantıya. O bizim kardeşimiz Ergun cuğum varmı ayrı gayrımız.
Konu Aksu tarafından (29.March.2008 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Şimdi bunlara hadi Gaziantep-Nizip Zeugma-Birecik Kelaynak kuşları-Urfa balıklı göl falan desem toplam km 1800 gidiş 1800 geliş desem derlerki adanaya kadar trenle gelelim oradan gezelim, gelmez bunlar kendi başıma kalırım.
Aslında şaka bi yana çok güzel bir doğu turu olurdu ama öyle hafta sonu falan olmazki en az bir hafta zaman ayırmak lazım, hemde şu PKK meselesi yüzünden doğuyu ihmal etmemek lazım, habire doğuya tur düzenlemek lazım, gitmediğin yer senin değildir unutmayın.
Belki önümüzdeki günlerde düzenleriz bi gezi.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Ya resmi koydun üzdün yine bizleri de kendini de valla, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amcanın.
Zaten akşam atv de hatırla sevgili dizisini seyrederken ağlamaktan bir hal oldum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)