| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor dd250
Sivas
A Rh (+)Tamamdır aksu baba zaman gelince haberleşir anlaşırız süper olacak...
Ayrıca burdan adminime sesleniyorum...
Benim fikrim geldi. diyorumki bu formun başına, hani okullarda oluyo ya sınava bilmem kaçgün kaldı diye bir skor boord muydu adı neydi işte onun gibi bişey yapma imkanımız yok mu. Nede olsa buluşma tarihi belli. Öyle bişey yapsakta hergün eksilse bu büyük buluşmanın heyecanı hergeçengün artsa. Nasıl olur...
Artık yok ;(
İstanbul
B Rh (+)Ayrıca burdan adminime sesleniyorum...
Benim fikrim geldi. diyorumki bu formun başına, hani okullarda oluyo ya sınava bilmem kaçgün kaldı diye bir skor boord muydu adı neydi işte onun gibi bişey yapma imkanımız yok mu. Nede olsa buluşma tarihi belli. Öyle bişey yapsakta hergün eksilse bu büyük buluşmanın heyecanı hergeçengün artsa. Nasıl olur...[/quote]
+1 harika fikir...![]()
Regal '' dd 100 E '''
İstanbul Gaziosmanpaşa 500 evler
A Rh (+)HERKESE Merhaba
şU SAĞDA SOLDA GÖRDÜĞÜM reGALCİLER sİZLEREDE rASLADIĞIM VAR KÜÇÜKKÖYDEN GEÇEN LEVENTTEN GEÇEN tAKsİMDE GÖRDÜKLERİM
BAŞKA,,,, bUYAZ bEN ÇOK ÜCRETLİ İZİNDEYİM YAZ İBTENE KADAR OFFFF ÇOK MÜKEMMMEL OLUCAK BU fESTİWAL.....
Bu SeFerDe mükemmell olur HerŞey.. Evet Geri Döndüm
hANİ bU YAZ KOPUÜCAZZZZ GAZZZZ KOPUCAZZZ HAAA OLUR BÜYÜK Bİ BULUŞMA OLUCAK
hERKEsİDE öZLEMEDİM DEİL HEA..)) GÖRÜŞMEK ÜZEREE
Bu ŞEy Bu SeferDe Çohk Güssel Olucak Mükemmeellll Bir FEsTival Dahaa Buna dA ( CapiTan QusDo oLarak ) imzamı Aticam İkinCi bim İmzamı AtmıŞ oLuCaM... SİZLERLEDE TABİ OKE.. HADİYİN GÖRÜŞMEK ÜZERE TABİKİ GENE HERŞEYDEN ÖNCE ÖNLEM
TRAFİK KURALLARINA UYALIM.! UYAMAYANLARI UYARALIM.,!
Konu CapiTan QusDo tarafından (03.April.2008 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Arkadaşlar, 11 ilden katılımcılarımız var. 2 senelik oluşum için ne büyük onur
Haydi 100 100 100 100
yol yapalım yol
E-250
İstanbul
0 Rh (+)artçım bile heyecan yaptı. belki de heyecanıma ortak olmak içindir, bilmiyorum. selçuk, en fazla bi sırt çantam olur. senin kamyona yükler miyiz onu? (:
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)