| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
SABAH SAAT 08 DE HAREKET
ÖĞLEN SAAT 13,30 DA HAREKET
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Abant olmazsa Ayvalık olur, selamlar.
( 3-4 Mayıs da hava durumu yağış gösteriyor ama, bakalım değişir belki o güne kadar. )[/quote]
inşallah abi hem o zamana kadar bende eksiklerimi tamamlamış olurum.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Bu abant işi bu hafta yatacak bence arkadaşlar...
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Hemen karamsarlığa kapılmayın, hava durumu şimdilik böyle ama bekleyelim çarşamba yı perşembe yi belki hava durumunda değişiklik olur.
Olmadı ne yapalım ertelemek için yine de bir anket açarız, ertelensin mi diye sorarken de hangi haftaya alalım da deriz. Karar hepimizin.

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ya tayfun sende osuruktan nem kapanlardansın oyle yada boyle gıdıcez haftaya yagmur olup omadıgını bu gunden bılemezsınız sımdıden boyle negatıf konusmayın
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Valla hava böyle giderse kelebeğe bağlayan çok olacak aksu baba, görünen köy klavuz istemez :mrgreen:
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
en 500
Ankara
0 Rh (+)Hayrına bir arkadaşımız kamp listesi yapsa da -kendi adıma demiyorum emin olun -gelecekler bi defada ordan kontrol etse malzemelerini nasıl olur mesela barış bey....
ikinci olarak da ben bu hafta sonu çalışmıyorum, bu gezi yatarsa çok üzüleceğim bütün dularım bundan yana...
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)hafta içi, hatta sonuna doğru daha iyi belli olur ama
yağmur yağarsa işin keyfi kaçar bencede
gidip orda yağmurda çamurda rezillik yaşamayada gerek yok
1-2 hafta erteler daha uygun bir zamanda daha keyifli bir hafta sonu geçirebiliriz
haydi çocuklar motora
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)