yaw yeni egsozt taktırmayı düşünüom bana kaça mal olur?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
dadyw 250
istanbul
0 Rh (+)yaw yeni egsozt taktırmayı düşünüom bana kaça mal olur?
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Arkadaşlar merhaba,ben aradaki parçaları kestirdim yaklaşık 6 ay oldu.Sesi çok güzelleşti bence.Eksozlarıma hiçbirşey yapmadım.İçindeki tüp şeklindeki susturucuları çıkardım ve aradaki parçayı kestirdim.Hatta tam kestirmeyip körlettin fikir değiştirirsem takarım diye.Ama bence böyle güzel.İlgilenenlere duyurulur.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
a
a
A Rh (+)ali abi, seninkiler de eski tip egzoslardan mıydı acaba? eger eski tipse, tüp şeklindeki susturucu dedigin de acaba egsozun en sonunda gorunen 3 cm capindaki gazin ciktigi boru mu? son susturucu kazani dedikleri sey?
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Ben de bu forumlardan okuduğum herşeyi eksozlarıma uyguladım ve motorum daha çok benzin içip baygın baygın gitmeye başladı. Son hızında da inanılmaz bir düşüklük vardı.
En sonunda Müslüm baba aracılığıyla bir arkadaşımızın orjinl açılmamış eksozlarını takıp, ara bağlantıyı da yerine koydum. Artık kafam kulağım rahat ve benzine daha az para ödüyorum
Tavsiyem orjinal eksozları orjinal halleriyle kullanmanızdır. Sonuçta bu makinalar H.D. değil. En fazla ne kadar tok, ne kadar güzel ses çıkabilir ki 233 cc motordan??? :?
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Tayfun sen nasıl düz boru haline getirdin abi? Orijinalin içini mi boşalttın? Nerde nasıl :-) Benzin yakışı aartmadı diyorsun peki hızlanma ve max hız değişti mi? Benim egsoztun içinden ince ince zırlama sesi geliyor. Zil sesi gibi. herhalde içindeki susturucu parçalandı. En dıştaki 6-7 cm'lik susturucuyu zaten çıkarmıştım.
Evet olayı tüm boyutları ile irdeleyebilir misin Zabitişahane :-)
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)vay canına 500km.benim eksozlarında içi boş.taş çatlasın 350 km yapıyorum.vay be.yokmu orjinal eksozlarını satan.
a
a
A Rh (+)ben satiyorum utku :D talip misin, uzat elini :D
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)ne kadara veriyosan hocam çiftini.biz öğrenci adamız.ya şaka maka şimdi alamam ama temmuz gibi elinde olursa belki alabilirim.yakıttan deyil ama çok ses çıkıyo.düşük devirlerde iyi ama uzun yolda kafa ütülemekten balka bişi deyil.
Konu X__utku__X tarafından (30.May.2008 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)