Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 42 Toplam 67 Sayfadan BirinciBirinci ... 32404142434452 ... SonuncuSonuncu
Toplam 661 adet sonuctan sayfa basi 411 ile 420 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    ANKARA

1- Aksu Mehmet
    2- Lunatic Ahmet
    3- Rommel Bilgehan
    4- Aslanburçlu Yaşar ve eşi
    5- Arnova Cihat
    6- Kostak06 Ferhat
    7- Ongun Mehmet
    8- Mr.quanta Burak
    9- Dinyeper Oktay
    10- Dağcı Barış
    11- Koray61 ve eşi
    12- Atraks Rasim
    13- Raptiye, Ekrem Yadigar
    14- Kaleci Alper
    15- Mkepez Murat

Levent listede adın yok neden yok bence olmalı. Başka yeni isimlerde bekliyoruz.

Gidiş için 26 Haziran Perşembe akşamına trenden bilet alacağız, vakti olan bir arkadaş TCDD den detayları öğrense, yolcu yanında motosiklet de bindireceğiz dese ara durak da mesela Soma da inebilirmiyiz. Öyle olduğunu farzedersek, Karesi ekspresi yolcu yanında eşya da alıyor akşam saat 19 da trene bineriz 27 Haziran Cuma sabah saat 07 de Soma da ineriz ordan Dikili herhalde 60-70 km. kadar. Dönüş için Pazar akşamı saat 22 de tren var Ankara ya 30 Haziran Pazartesi sabah saat 10,30 da iniyor. İşi olan yoksa trenle geri dönsün, ben şahsen Pazar günü karayolu ile geri dönmeyi düşünüyorum. Benimle beraber az mola çok yol giderim diyen arkadaşlar varsa pazar günü öğlen yemekden sonra çıkarız, ister İzmir içinden isterse Manisa dan Turgutlu ya ve Uşak Afyon Ankara yapabiliriz. Ankara tayfası kararınızı ona göre verin ki bir hafta evvelden tren biletlerini alalım. Yani en geç 20 Haziran Cuma günü biletleri almış olalım. Tabii güneyden gelecek ve bizle devam edecek arkadaşlarımızda var onlara da bilet alacağız.
    Konu Aksu tarafından (09.June.2008 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.

TLGYLDZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tolga yıldız
    Eczacı teknısyenı
     REGAL RAPTOR 250 CC
     Manisa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaslar somada ınecek olan arkadaslar somadan dıkılı 85 km oradan ayvalık ıcınse 40 km daha koyun ama vaktınız olursa dolanın yada sızlere telı vereyım aramak ısteyen olursa arasın bılgı ıcın ben kırkağaçta olurum somaya 13 km mesafede 05367966211
    BIR EGSOZUN SESI BIN EGSOZUN TADI VAR YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN ....
    TLGYLDZ-REGAL RAPTOR
    MANISA-KIRKAĞAÇ

TLGYLDZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tolga yıldız
    Eczacı teknısyenı
     REGAL RAPTOR 250 CC
     Manisa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaslar pazar gunu donecekler ıcın dıyorum bızımle bırlıkte donuse cıkıp akhısar uzerınden ankara ıstıkametıne donerek gıdebılırler sızlere kırkağaca kada eslık edebılırım cunku ankaraya gıtmek ısteyenler mecburen kırkağaçtan gececekler..
    BIR EGSOZUN SESI BIN EGSOZUN TADI VAR YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN ....
    TLGYLDZ-REGAL RAPTOR
    MANISA-KIRKAĞAÇ

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hele şükür beaa!!! şöyle sahilli, denizli, güneşli, kumsallı biyerlere gidelim artuk

ne bu hep dağ, hep taş, AYU'muyuz biz

şööleee manzası -çitlembikli- biyere gitmeyeli yıl oldu beaaa :mrgreen:

gerçi Bolu'da bi F750 gördüydüm ama dişimin kovuğuna bilem yetmediydi

(Sibel/Gençer annadınız siz onu )
    haydi çocuklar motora

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dikili de olacak, detaylı bilgiyi modbaşı Carvalho yazacakdı ama yazar herhalde 27 HAziran sabah saat 05 de.
    Ne detayı isteniyor, neresi anlaşılmadı bir anlayabilsem? Söylersen yardımcı olurum Mehmet abi.
    yol yapalım yol

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne detayı isteniyor, neresi anlaşılmadı bir anlayabilsem? Söylersen yardımcı olurum Mehmet abi.

( Arkadaşlar hepimizin sabırsızlıkla beklediği 2.Geleneksel Raptorriders buluşmasını bu sene 27-29 Haziran tarihleri arasında Ayvalık’ta gerçekleştiriyoruz.)

Konu başlığındaki bu kelimeleri düzeltirsek Ayvalık yerine Dikili yazarsak ve mekanın adresini de eklersek hatta oradan bir iki resimde eklersek ilk konu açılış mesajına daha iyi olur. Hatta harita yani google den Dikili yerleşimi yakın plan haritasını da basarsak.

Kütahya dan arkadaş sordu nerde toplanacağız diye, bende diyecektim yazıyor ya kardeşim, ama baktım ki daha Ayvalık yazıyor, dedim vatandaş haklı. Bende haklıyım, hatta sen de haklısın Selçuk tek suçlu admin

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Giriş yazısını güncelledim. Tereddütler olacaksa beni arayabilirsinz... 0533 2427432
    yol yapalım yol

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    ( Arkadaşlar hepimizin sabırsızlıkla beklediği 2.Geleneksel Raptorriders buluşmasını bu sene 27-29 Haziran tarihleri arasında Ayvalık’ta gerçekleştiriyoruz.)

Konu başlığındaki bu kelimeleri düzeltirsek Ayvalık yerine Dikili yazarsak ve mekanın adresini de eklersek hatta oradan bir iki resimde eklersek ilk konu açılış mesajına daha iyi olur. Hatta harita yani google den Dikili yerleşimi yakın plan haritasını da basarsak.

Kütahya dan arkadaş sordu nerde toplanacağız diye, bende diyecektim yazıyor ya kardeşim, ama baktım ki daha Ayvalık yazıyor, dedim vatandaş haklı. Bende haklıyım, hatta sen de haklısın Selçuk tek suçlu admin
    ahanda gene olay bana patladı

ARkadaşlar heyecan yapmanıza gerek yok düzeltildi işte.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Haluk Altunbaş
    İngilizce Öğretmeni
     RR 250-9
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    ANKARA

1- Aksu Mehmet
    2- Lunatic Ahmet
    3- Rommel Bilgehan
    4- Aslanburçlu Yaşar ve eşi
    5- Arnova Cihat
    6- Kostak06 Ferhat
    7- Ongun Mehmet
    8- Mr.quanta Burak
    9- Dinyeper Oktay
    10- Dağcı Barış
    11- Koray61 ve eşi
    12- Atraks Rasim
    13- Raptiye, Ekrem Yadigar
    14- Kaleci Alper
    15- Mkepez Murat
    16- Haluka28 - Haluk - Adana'dan

Levent listede adın yok neden yok bence olmalı. Başka yeni isimlerde bekliyoruz.

Gidiş için 26 Haziran Perşembe akşamına trenden bilet alacağız, vakti olan bir arkadaş TCDD den detayları öğrense, yolcu yanında motosiklet de bindireceğiz dese ara durak da mesela Soma da inebilirmiyiz. Öyle olduğunu farzedersek, Karesi ekspresi yolcu yanında eşya da alıyor akşam saat 19 da trene bineriz 27 Haziran Cuma sabah saat 07 de Soma da ineriz ordan Dikili herhalde 60-70 km. kadar. Dönüş için Pazar akşamı saat 22 de tren var Ankara ya 30 Haziran Pazartesi sabah saat 10,30 da iniyor. İşi olan yoksa trenle geri dönsün, ben şahsen Pazar günü karayolu ile geri dönmeyi düşünüyorum. Benimle beraber az mola çok yol giderim diyen arkadaşlar varsa pazar günü öğlen yemekden sonra çıkarız, ister İzmir içinden isterse Manisa dan Turgutlu ya ve Uşak Afyon Ankara yapabiliriz. Ankara tayfası kararınızı ona göre verin ki bir hafta evvelden tren biletlerini alalım. Yani en geç 20 Haziran Cuma günü biletleri almış olalım. Tabii güneyden gelecek ve bizle devam edecek arkadaşlarımızda var onlara da bilet alacağız.
    Benide ekleyebilirsiiz listeye bende Ankara'dan geliyorum. Yalnız bana bilet alabilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim. Ücretini hemen göndereyim. Bi zahmet ilgilenirseniz çok memnun kalacağım.
    DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı haluka28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benide ekleyebilirsiiz listeye bende Ankara'dan geliyorum. Yalnız bana bilet alabilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim. Ücretini hemen göndereyim. Bi zahmet ilgilenirseniz çok memnun kalacağım.

Haluk ne demek bilet alabilirmisiniz, tabii ki alacağız unuttu mu sandın yoksa, Sivas dan Gata da gelecek Şanlıurfa dan Matematik de gelecek hepinize biletleri ben alacağım, daha zaman var ayın 19-20 sinde haberleşiriz ve biletleri gider alırım. Bu işin dönüşü de var onu da konuşuruz o zaman, gerekiyorsa dönüş için de tedbirimizi alırız.

Sayfa 42 Toplam 67 Sayfadan BirinciBirinci ... 32404142434452 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)